Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Τάσος Πέρρας ο προπονητής των τίτλων

Τάσσος Πέρρας δεν μας κάνει γιατί έχει την κακή συνήθεια να κοιμάται στον πάγκο και να κατακτά τίτλους

Ποτέ δεν δείχνουμε την πόρτα σ ένα προπονητή που κατακτά ένα πρωτάθλημα που αγωνιζόμαστε μ
όλες τις δυνάμεις μας να το κατακτήσουμε και αδυνατούμε.
Ο προπονητής Τάσος Πέρρας είναι μια ήσυχη δύναμη μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου Όπως και ο αδελφός του  Σωτήρης στα δημοτικά που όλοι τον βρίζουν γιατί έχει ένα Δήμο ακάθαρτο Και όλοι γνωρίζουν την τεράστια προσφορά του .Αφού με προσωπικό ανύπαρκτο κάνει έργο.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον προπονητή Τάσο που η ομάδα που προπονούσε δεν είχε καμία σχέση με αυτή της περιόδου 2017-2018 που τέτοια ομάδα δεν θα περάσει από το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Και ήρθε η ποδοσφαιρική περίοδο 2018- 2019 και παίρνει στα χέρια του την ομάδα Κόρινθος 06 ο άνθρωπος που κοιμάται στον πάγκο ( δήλωση που έκανε ο πανίσχυρος Γιώργος Βορινιώτης μπροστά μου ) και κατακτά τον τίτλο.
Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα Δυο εβδομάδες πριν να αρχίσει το πρωτάθλημα ανέλαβε ο  προπονητής που έχει την συνήθεια να κοιμάται στον πάγκο τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου που κατά την περσινή περίοδο αγωνιζόταν να παραμείνει στην κατηγορία.
Και παίζει το πρώτο του αγώνα στο Χιλιομόδι και νικάει τον Πανκαμαριακό με ένα 4-0. Πηγαίνει στο Κιάτου και φεύγει ο Ατρόμητος νικητής με 0-2. Και ο τρίτος αγώνας ήταν στο Χιλιομόδι με την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου και αυτόν τον νικάει  2-0 Στους τρεις αγώνες έχει πετύχει οκτώ τέρματα και δεν έχει δεχτεί κανένα. Αν κρατούσατε προπονητή τον Πέρρα  τέως πρόεδρε Μπινιάρη θα είχατε μια οικονομική ανάσα
Μα αυτός ήταν και ο στόχος των νέων συνεργατών σας να σας γονατίσουν οικονομικά και το πέτυχαν