Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Νικηφόρος Παναγιώτη Τζαναβάρα θα σε υποχρεώσω να μιλήσεις

 Δημήτρη Μπινιάρη αν με άκουγες σήμερα η Κόρινθος 06 θα ήταν στη Δεύτερη εθνική Σε δικαιολογώ γιατί δεν σε λιβάνισα Και σήμερα βλέπεις που σε οδήγησαν οι λιβανιστές σου 


Αυτός είναι ο Δημήτρη; Μπινιάρης που έχει ένα Ανεξάρτητο Πρατήριο βενζίνη και ο οποίος μπορεί να μη είναι γνώστης του ποδοσφαίρου πάντως είναι πεντακάθαρος στα πιστεύω του.

Χωρίς να έχει ποδοσφαιρική ομάδα ο ιστορικός Π Α Σ Κόρινθος ήθελε το πρωτάθλημα. Πριν από αυτόν ήταν ο βιομήχανος Θανάσης Πισιμίσης που μένοντας στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Λαμπρινού αν και ο τότε άρχοντας της Πελοποννήσου  Πέτρος Τατούλης μετά από εντολή του προέδρου της Ε Π Ο του είπε να φύγει.

Ο πονηρός Αρκάς έμεινε και ενώ έκανε τον ανυπάκουο και τον αντιστασιακό έβγαλε τον Τσιχριτζή πρόεδρο της ένωσης από την μια και από την άλλη να σαρώσει τους τίτλους χωρίς να έχει ομάδα.
Και είχε και την θρασύτητα με συνεντεύξεις του  να διασύρει τους ποδοσφαιρικούς του αντιπάλους
Και κανένας να μη τον απαντά παρά μόνο η αφεντιά μου. Με τα γνωστά αποτελέσματα Να ενωθούν όλοι και να με καταδικάσουν σε οκτώ μήνες φυλάκιση. Ο αρχηγός του ψηφοδελτίου Παναγιώτης Λαμπρινός να γίνει μάρτυρας κατηγορίας κατά την διάρκεια της δίκης ενώ τον είχα στους δικούς μου μάρτυρες. Επίσης με δήλωση του που ήταν ψεύτικη  προστάτης του μηνυτή μου. Ενώ ο βιομήχανος μόλις στέριωσε πολιτικά ( περιφερειακός σύμβουλος ) παράτησε  την ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού.
Μέσα σ αυτό το "κλίμα " έχουμε τον πρόεδρο της Κορίνθου 06 να μένει όρθιος αλλά σκλαβωμένος αφού φρόντισαν να τον διοικούν με την δική του αυλή που όπως αποδείχτηκε μόνο δική του δεν ήταν. Γνωστά ονόματα της Κορινθίας και τα οποία και ονομάζω ( Γιάννης Λάμπρου --Γιώργος Φουρναράκης --Γιώργος Βορινιώτης  και κάποιοι κουμπάροι του ) και αφού κατέκτησαν το πρωτάθλημα εξαφανίστηκαν  Γιατί έπρεπε να έρθουν άλλοι  που να πάρουν την ομάδα από τον Δημήτρη Μπινιάρη και να την δώσουν σε αυτούς που θα μπορούν να την διοικήσουν.
Και διώχνουν τον πρωταθλητή προπονητή Τάσο Πέρρα για να φέρουν τον πονηρό Παναγιώτη Τζαναβάρα που δεν μοιάζει με τους άλλους γι αυτό και έχει μεγάλο ρόλο να παίξει
Για να γίνει προπονητής της Κορίνθου 06 θέλει συνεργάτη τον Γιώργο Μαργέτη δίπλα του στο δύσκολο έργο του. Ποιος είναι ο Γιώργος Μαργέτης το γνωρίζουν οι πάντες. Ενώ η οικογένεια είναι οικονομικά δυνατή έχουν τον τρόπο να κάνουν από την μια μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα και από την άλλη να προδίδουν τον δυνατό που έχασε την δύναμη του και να προσαρμόζονται με τον νέο δυνατό. Παράδειγμα πήγαν με τον Τσιχριτζή όταν έχασε την δύναμη του ο αείμνηστος  Σπύρος Νίκας.
Και μη τολμήσει κανένας να ισχυριστεί ότι αυτό έγινε μετά τον θάνατο του Νέστορα γιατί θα είναι ένας κοινός ψεύτης.Πεθαμένο τον πρόδωσε μόνο ο Δημήτρης Φλεβάρης
Και έρχεται  η ώρα που πρέπει να δράσει ο άλλοτε σιωπηλός  επομένως συνεργός του Τσιχριτζή  Παναγιώτης Τζαναβάρας ( που αν δεν πάρω απάντηση θα επανέλθω πιο καυστικός  ) που σκηνοθετεί πολύ άσκημα την αλλαγή και δεν μας σέβεται καθόλου.
Στο γήπεδο μπαίνει μέσα με αρχηγό τον Βασίλη  Φίλη η ομάδα. Και βλέπουμε στη συνέντευξη αρχηγό τον Ντερντιλή
Και να τι είπε προπονητής και αρχηγός


Οκτώβρης 14 του Σωτηρίου έτους 2019 Μετά την λήξη του αγώνα Κόρινθος 06-- Α Ε Κ Τρίπολης

Παναγιώτης Τζαναβάρας συνέντευξη Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα είχαμε κάποια θέματα σοβαρά θα δούμε πως θα τα διαχειριστούμε στην συνέχεια 

Ντερντιλής Αρχηγός της ομάδας στη συνέντευξη Τα οικονομικά εμείς τα αφήνουμε στην άκρη γιατί απ ότι βλέπω κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει επηρεαστεί

Αυτά τα αυθόρμητα δεν θα τα έλεγε ποτέ ο Βασίλης. Να γιατί ο σιωπηλός --λαλίστατος ( κατά περίπτωση) Τζαναβάρας έσυρε τον σεμνό Ντερντιλή  στη συνέντευξη Και έτσι μάθαμε ότι το σοβαρό πρόβλημα που έχει η Κόρινθος 06 είναι οικονομικό.Εσείς κ. Τζαναβάρα είσαστε ένας υπάλληλος με αντικείμενο να γυμνάζετε τους παίκτες Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ασχολείστε με τα οικονομικά ;Τα ίδια είχα γράψει και το 2009 όταν ασκούσατε κριτική στην διοίκηση Ενώ τρία χρόνια νωρίτερα όταν σας ξευτέλισε στην κυριολεξία ο Τσιχριτζής χάσατε την μιλιά σας.
Δηλώνω ότι θα σας αναγκάσω να την βρείτε.