Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Γιώργο Μάρκου : αυτοί που απουσιάζουν από την μάχη δεν μπορούν ούτε να κρίνουν ούτε και να καθοδηγούν.

                                           

Ο ρόλος του ηγέτη είναι να οδηγεί και όχι να απουσιάζει

                                               
Ο Αντισθένης υποστηρίζει " ...αιρετώτερον εις κόρακας εμπεσείν ή εις κόλακας "
{Καλύτερα να πέσεις σε κοράκια παρά σε κόλακες)


Παρακολούθησα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτά που είπατε και επειδή εδώ στην Κορινθία οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι αρέσκονται να κολακεύουν ενώ εγώ ως ερασιτέχνης όχι στο γράψιμο αλλά στην πληρωμή τα γράφω όλα. 
Είπατε ότι απουσιάσατε   κάπου δέκα πέντε χρόνια και αυτό νομίζω ότι δεν θα έχετε την ικανότητα να κρίνετε. Γιατί μια ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας την παρακολουθούν εκατό φίλαθλοι είναι αδύνατο η ομάδα αυτή να επιβιώσει 
Η Κόρινθος θα μπορούσε με σωστούς παράγοντες  σήμερα να ήταν  στην πρώτη εθνική κατηγορία Αλλά όμως με πρόεδρο της ένωσης τον Μιχάλη Τσιχριτζή που τον πιάσανε με ένα εικονικό τιμολόγιο όταν ήταν πρόεδρος του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος και αντί να εξαφανιστεί προάγεται Και στην δημιουργία του Τσιχριτζή νομίζω κ. Μάρκου παίξατε πρωταγωνιστικό ρόλο.   Γιατί αποκλείσατε τον Σωτήρη Γρανιτσιώτη  επειδή δεν ήταν μέλος του ιστορικού Π Α Σ Και όμως τα χρήματα του Σωτήρη ήταν αυτά με τα οποία διοίκησε ο κυρ Μιχάλης υποσχόμενος ότι θα είναι ο διάδοχος του. Οι Κορινθιακές ομάδες κ. Μάρκου διαλύονται και κανένας δεν νοιάζεται. Λυπάμαι που το γράφω γιατί σας εκτιμώ αλλά η απουσία σας δεν σας επιτρέπει να κρίνετε.