Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Πειθαρχική επιτροπή της Ε Π Σ Κορινθίας.Αφού το καρπούζι και το μαχαίρι είναι δικά μας γιατί να το κόψουμε

Αν αυτό λέγεται απόδοση δικαιοσύνης τότε και εγώ μπορώ να ισχυρίζομαι ότι είμαι μαθητής γυμνασίου 

Διαβάζω το σκεπτικότης πειθαρχικής επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της 16.10.19 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:


Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ στο Φ/Α  Πρωταθλήματος της 5/10/19 μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ και την έγγραφη απολογία του Σωματείου ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του Σωματείου για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1α-β, 3,4 άρθρο 12 παρ. 2 σε συνδυασμό με την παρ. 7 του άρθρου 11, και άρθρο 15 παρ 4 α και 6 του Π.Κ και επιβάλλει χρηματική ποινή εκατό (100 €) ευρώ   που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας μέχρι 16.11.19 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii του Π.Κ.)


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Επειδή γνωρίζω ότι πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής είναι έγκριτος Κορίνθιος Δικηγόρος θα ήθελα να του κάνω μια απλή ερώτηση και είμαι βέβαιος ότι δεν θα πάρω καμία απάντηση. 
Αν ένας πελάτης του καταδικαζόταν χωρίς να γνωρίζει το κατηγορητήριο θα το δεχόταν 
Όταν διοικούσε ο αείμνηστος Σπύρος  Νίκας πρόεδρος της πειθαρχικής ήταν ο Γιώργος Πούρος που δεν ήταν δικηγόρος. Στις αποφάσεις που έβγαζε πάντα δημοσίευε ή το φύλλο του αγώνα ή την έκθεση του παρατηρητή τάξεως Αυτό που γίνεται σήμερα είναι σκορδαλιά χωρίς σκόρδο. 
Στο συγκεκριμένο αγώνα στο ημιχρόνιο έκανε ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών ο πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος κ.Γ@Μ@Ω συνοδευόμενος από κάποιον που η ένωσης τον χρησιμοποίησε και ως ιατρό αν και το επάγγελμα του είναι φούρναρης. Αν αυτή η είσοδος είναι παράνομη και έπρεπε να το γράψει ο διαιτητής και ο παρατηρητής τάξεως Και το σπουδαιότερο ο κ. Γ@Μ@Ω και η παρέα του έβρισαν το διαιτητή.  Με την μη αναγραφή όλων αυτών  ο διαιτητής τιμωρείται και ο παρατηρητής τάξεως διαγράφεται από τους καταλόγους παρατηρητών Βλέποντας αυτή την απαράδεκτη κατάσταση  ο αξιωματούχος της Θύελλας Κ Διμηνιού Μιχάλης Λαμπράκης πήγε να ρωτήσει τι γίνεται στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να φάει το ξύλο της αρκούδας   Και έτσι βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για  να αλληλομηνυθούν  και με εντολή του εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι αφού ορίστηκε δικάσιμος Ο πρόεδρος της επιτροπής Δικηγόρος και πρώην αστυνομικός είμαι βέβαιο ότι θα τα γνωρίζει όλα αυτά. 

Με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί το σωματείο του Π Α Σ 100 ευρώ όσο τα έξοδα της λαϊκής μιας εβδομάδας   τετραμελούς οικογένειας 

Έτσι λειτουργεί η πειθαρχική της ένωσης και απονέμει δικαιοσύνη.