Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Το παραγάδι του Νικηφόρου



Παρακολούθησα τον αγώνα Ολυμπιακού Λουτρακίου με τον Παννεμεατικό περισσότερο για να δω τον Διαιτητή του αγώνα που η επιτροπή τον προωθεί Και ήταν και παρατηρητής διαιτησίας  ο κ. Γκρούτσης που παράνομα βρίσκεται στο χώρο της διαιτησίας Και είμαι βέβαιος ότι θα είδε ότι δεν τραβάει Αν και αυτός έχει δικές του θεωρίες όπως τότε που με κατηγόρησε και μάλιστα στον αέρα ότι θα ντρέπομαι που λέω ότι δεν κάνει για κεντρικός ο Μιχάλης Καρσιώτης Και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο Και έγινε  ένας πλάγιος σπουδαίος.Ο διαιτητής Σάνος δεν γνωρίζει πότε γυρίζει η φάσης όταν προηγήθηκε φάουλ. Και η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι αισθητή.  Ο βοηθός Τάγκαλης πρέπει να αδυνατίσει.
Και στέκομαι στην πρώτη βοηθό την Σαχίνη που νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο. που έχω δει μέχρι σήμερα. Είμαι υποχρεωμένος να της κάνω μια σύσταση. Οι διαιτητές είναι ομοιόμορφα ντυμένοι. Και εσείς είχατε διαφορετικές κάλτσες.
Ήθελα να ήξερα από πότε έχει να αποβληθεί παίκτης του Π Α Σ Κόρινθος; Γιατί  έμαθα ότι στον αγώνα  Π Α Σ Κόρινθος με το Ζευγολατιό ο ιστορικός  τελείωσε με δέκα παίκτες. Και γιατί δεν πήγε ο κ. Γ@Μ@Ω να διαμαρτυρηθεί ;Μα γιατί τον λέγανε Μπεκιάρη και όχι Ψυχογιό τον άρχοντα του αγώνα. Και έμαθα ότι απολύθηκε ή έφυγε ο προπονητής της ομάδος Και επί του παρόντος όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον κ. Γ@Μ@Ω. Μονάχα μη υπάρχουν εκκρεμότητες και γίνουμε ρεζίλι πανελληνίως όπως στην περίπτωση Βαζέχα που ξεχάσαμε να κάνουμε μήνυση.