Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

«Άσχημα νέα για την Άντερλεχτ όσα γίνονται με Βράνιες στην ΑΕΚ»

«Η τιμωρία του Βράνιες πιθανόν να έχει άσχημες συνέπειες για την Άντερλεχτ»
Η ΑΕΚ θα τιμωρήσει τον Όγκνιεν Βράνιες για τη συμπεριφορά από τη ημέρα που διοργάνωσε το
πάρτι για τα γενέθλιά του και μετά.
Το γεγονός, μάλιστα, πως ο Βόσνιος αμυντικός αρνήθηκε να κατεβάσει ανάρτησή του στο instagram, μέσω της οποίας απαντούσε στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το πανό με τη Γελένα Καρλέουσα, έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της Ένωσης.
Στο Βέλγιο έγινε ειδική αναφορά από τα ΜΜΕ για τα νέα… καμώματα του Βράνιες και τη συμπεριφορά του και θεωρούν ότι όλο αυτό θα έχει άσχημες συνέπειες για την Άντερλεχτ.
«Ο Βράνιες είχε ξανά κακή συμπεριφορά κι αυτό πιθανότατα είναι κακό νέο για την Άντερλεχτ», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Het Laatste Nieuws».
Στο Βέλγιο εκτιμούν πως με αυτή τη συμπεριφορά του Βόσνιου μειώνονται οι πιθανότητες να «ξεφορτωθούν» οι «μωβ» έναν ποδοσφαιριστή που τους στοίχισε περίπου 3 εκατ. ευρώ και δημιουργεί μέχρι και σήμερα προβλήματα.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού και αξίζει να σημειωθεί πως στο deal δανεισμού του Βράνιες δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, ενώ το συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ λήγει το 2022.
Στα βελγικά ΜΜΕ, λοιπόν, τονίζεται ότι τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες θα έχουν κακές συνέπειες στην προσπάθεια που θα κάνει η Άντερλεχτ για να τον πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.