Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Σωτήρης Μαυρονάσιος :Να γιατί είναι υπόδικος και πρέπει να απολογηθεί αντί να κάνει τον κριτή.

Το να παρουσιάζουμε διάφορους για να γεμίσουμε το ΜΠΛΟΚ μας από ύλη αυτό είναι Δημοσιογραφική παραφωνία


              Αποτέλεσμα εικόνας για Σωτήρης ΜαυρονάσιοςΑποτέλεσμα εικόνας για Σωτήρης Μαυρονάσιος

Ο Σωτήρας Μαυρονάσιος να γιατί πρέπει να εξαφανιστεί από το ποδόσφαιρο γενικά 
Την πολύαναμενόμενη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο νέος πρόεδρος της Κορίνθου, Παναγιώτης Μπεθάνης, ο οποίος ανέλυσε το πλάνο του, τόνισε για ποιο λόγο αποφάσισε να εμπλακεί στο ποδόσφαιρο και να αναλάβει την Κόρινθο, ενώ ανέφερε πως είναι διατεθειμένος να αναλάβει εξ ολοκλήρου το μπάτζετ…
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έχω σκοπό να καθίσω δέκα χρόνια στην ομάδα. Δεν έχω επιχειρήσεις στην Ελλάδα για να δραστηριοποιηθώ και όταν είπα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο είχα να διαλέξω ανάμεσα σε δύο ομάδες (σ.σ. δεν θέλησε να κατονομάσει την άλλη). Ήμουν σε δίλημμα αλλά είδα ένα βίντεο όπου ο κ. Μαυρονάσιος δήλωσε ότι χάσαμε μετά από ένα παιχνίδι επειδή δεν παίξαμε καλά ενώ ο άλλος πρόεδρος είπε ότι χάσαμε λόγω της διαιτησίας. Έτσι επέλεξα την Κόρινθο!
Δεν με ενδιαφέρει πού θα αγωνιστεί η ομάδα, στη Γ’ ή στη Δ’ Εθνική. Αν δεν αξίζει, να μην μείνει στην κατηγορία σε περίπτωση που έχει γίνει παρανομία. Ακόμα κι αν κάποιος που έλεγε π.χ. να δώσω 50.000 ευρώ για να συνεχίσει στη Γ’ Εθνική δεν θα το ήθελα. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι θα εξοφληθούν όλες οι εκκρεμότητες στους παίκτες και θα καλύψω εξ ολοκλήρου το μπάτζετ.
Αν θέλει ο δήμος να προσφέρει μια μικρή βοήθεια στην ομάδα έχει καλώς, αλλιώς καλύτερα να βάλει λεπτά για να κλείσει τις λακκούβες! Εγώ δεν απογοητεύομαι ούτε είμαι ρομαντικός. Απλά είμαι ένας ομογενής από τη Βοστόνη που θέλει να βοηθήσει την Κόρινθο να ανέβει στις επαγγελματικές κατηγορίες».
* Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στο γήπεδο θα υπάρχει δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 10 ετών και μεγαλύτερους άνω των 65!
* Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος επιβεβαίωσε ότι γίνονται συζητήσεις με τρεις παίκτες. Πρόκειται για τους Σωκράτη Πέτρου, Θανάση Νικολόπουλο και Ηλία Σιώκο.
Ερωτηθείς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ για την εμπλοκή της ομάδας στην υπόθεση με τις ενημερότητες υπογράμμισε ότι: “από τη στιγμή που δεν είχαμε χρήματα, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την πεπατημένη μέσω υποδείξεων (!!!)”. Από ποιους δεν κατονόμασε, αλλά φωτογράφισε ουσιαστικά την ΕΠΟ.

Ο Νικηφόρος ο εχθρός της Κορίνθου είχε ξεσκεπάσει τον επενδυτή Μπεθάνη όταν άλλοι έβγαιναν φωτογραφίες μαζί του

Όταν όλοι προσπαθούσαν να αντλήσουν δύναμη από τον Πανούλη Μπεθάνη  μόνο ο Νικηφόρος απαντούσε στα μυθεύματα και στους χαρακτηρισμούς του 



Πάνος ΜπεθάνηςΕφημερίδες σαν τη Πρωινή και το Νικηφόρο σκορπίζουν διχόνοια και φθόνο αντί να διαφημίζουν την προσπάθεια
Νικηφόρος: Εδώ πιάνω τον κ. Μπεθάνη να είναι τελείως αδιάβαστος ως προς την έννοια των λέξεων της ελληνικής γλώσσας Διχόνοια σημαίνει δυσαρμονία στις ανθρώπινες σχέσεις .και φθόνος σημαίνει το έντονο συναίσθημα της δυσαρέσκειας για τα αγαθά ή την ευτυχία του άλλου. 
Και την εφημερίδα Πρωινή την εκπροσωπεί ο κ. Βασίλης Δελής που κατά την γνώμη μου δεν είναι αντικειμενικός όταν γράφει για την Κόρινθο γιατί η αγάπη του προς αυτήν δεν τον αφήνει να γράψει την πλήρη αλήθεια. 
Και ερχόμαστε στην περίπτωση του Νικηφόρου που και εδώ τα έχω τελείως χαμένα. Γιατί γνωρίζω ακριβώς τι γράφω αλλά και τι λέω. Δεν είναι δυνατόν κ. Μπεθάνη να μιλάτε για την ίδρυση δυο ραδιοφωνικών σταθμών και ενός τηλεοπτικού και να έχετε απλήρωτους ποδοσφαιριστές. Και μάλιστα αυτούς που έχετε  αποδεσμεύσει Όταν γράφεις την αλήθεια δεν σπέρνεις διχόνοια αντίθετα βοηθάς τον σωστό ηγέτη για να παίρνει σωστές αποφάσεις. Αντίθετα όταν κολακεύεις σημαίνει ότι οδηγείς σε λαθεμένο δρόμο 
Και να μη ξεχνάτε κ. Μπεδθάνη ότι ο Δημήτρης Προβής αγαπά την ομάδα της Κορίνθου και μάλιστα πολύ περισσότερο από κάποιους που την χρησιμοποιούν για να ανέβουν. Αυτό βέβαια δεν αφορά εσάς αλλά πολλούς που άνετα θα μπορέσεις να τους δεις όταν κοιτάξεις δίπλα σου.
Πάνος Μπεθάνης Έχουμε δώσει χιλιάδες ευρώ σε φιλανθρωπίες και κανείς δεν το ανέφερε και εκατοντάδες ακόμα παραδείγματα
ΝικηφόροςΦιλανθρωπία σημαίνει η αγάπη και το ανιδιοτελές ενδιαφέρον . Απλά λόγια δίνει κάτι σε κάποιον χωρίς να έχεις το δικαίωμα να αναζητάς ανταπόδοση.. Γιατί αυτό δεν σημαίνει φιλανθρωπία αλλά κάτι που είναι ότι το χειρότερο που υπάρχει. 
Και δυστυχώς για σας ονομάζεται συναλλαγή ότι το χειρότερο για την φιλανθρωπία. Να προσέχετε κ. Μπεθάνη γιατί αυτό και εκατοντάδες ακόμα παραδείγματα όσο και να προσπαθήσει κάποιος δεν ταιριάζει 
Πάνος Μπεθάνης Έχω την εντύπωση ότι το 15% των Κορινθίων με αγαπάνε και ότι το 75% με πάνε και ελπίζουν να μην τους διαψεύσω. Θα μου πείτε αυτό κάνει 90%. Λοιπόν το άλλο 10% μας κάνει πόλεμο. Και επειδή πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να κρύψουν τη “ζήλεια και τη ψώρα”, ξέρουμε και πού είναι και δυστυχώς είναι και σε θέση ισχύος και δύναμης.
Νικηφόρος: Και εδώ κάνετε πολύ μεγάλο λάθος γιατί όταν ήρθατε στην Κόρινθο όλοι σας εκτιμούσανε για την προσφορά σας. Την οποία όμως εμείς οι φίλαθλοι που έτυχε να είμαστε χρόνια στο χώρο ( και όχι στο χορό που γράψετε) του ποδοσφαίρου σας προειδοποιήσαμε ότι λαθεμένα πάτε να γίνετε νο ιδιοκτήτης της Κορίνθου. 
Συνεργαστήκατε με τον κ. Μαυρονάσιο μέγα λάθος. 
Αλλά δεν μας είπατε πόσα ξοδέψατε την περίοδο αυτή. 
Σας συμβουλεύσαμε να μας παρουσιάσετε όλους του οικονομικούς απολογισμούς της τελευταίας επταετίας. 
Δεν με ακούσατε και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας  πολύ σύντομα. 

Σχολιασμός Νικηφόρου 
Και αυτά τα έγραφα όταν ο κ. Μπεθάνης ήταν πανίσχυρος κάνοντας δηλώσεις εναντίον του Δήμου Κορινθίων λέγοντας " Τις επιχορηγήσεις ο δήμαρχος προς την ομάδα να τις κρατήσει για να βουλώσει καμιά τρύπα στους δρόμους της Κορίνθου. 
Και κανένας δεν κάθισε να βάλει κάτω το μυαλό που διαθέτει όσο έχει και να ρωτήσει  τον εαυτό του γιατί βάζει τα ωραία του λεφτά ο κ. Μπεθάνη για το μεγαλείο της ιστορικής Κορίνθου. 
Και μόνο ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος βρέθηκε να ξεσκεπάσει έναν που δεν διέθετε τόσα χρήματα για να υλοποιήσει τα σχέδια του. 
Και δεν είναι η πρώτη φορά που επενδυτές που μας παρουσιάστηκαν ως αεράτοι επιχειρηματίες και δυστυχώς μόνο ο αέρας του αεριτζή τους έμεινε. 
Αλήθεια τι έχουν να πουν αυτοί που βιάστηκαν να με ονομάσουν εχθρό της Κορίνθου τι έχουν να μας πουν για τον επενδυτή που όλοι τον υμνούσαν και μόνο ο Νικηφόρος έγραφε αλήθειες Τους ποδοσφαιριστές που ήταν δική του επιλογή μπορεί να μας πει πόσα τους έδωσε και πόσα τους οφείλει; 
Και ποτέ δεν θα ξεχάσω τα λόγια του Κυριάκου Καρασταμάτη " ...όταν πήγαμε να παίξουμε στην Κρήτη  επειδή δεν υπήρχε στο ταμείο ούτε ένα ευρώ την βγάλαμε με ένα σάντουιτς που μας έδωσε η αντίπαλος ομάδα μετά τον αγώνα
Δημοσιογραφική ομάδα που παρουσιάζεις συνεχώς ως παράγοντα τον Σωτήρη Μαυρονάσιο κάνεις πολύ μεγάλο κακό στο ποδόσφαιρο