Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Παναθηναϊκός --Ολυμπιακό; = 2-1 που σημαίνει πολλά



Δεν θα ασχοληθώ με τον αγώνα γιατί είμαι βέβαιος  ότι θα γράψουν πολλές δεκάδες επαγγελματίες δημοσιογράφοι Και θα ήταν πολύ εύκολο να το κάνω .
Προσωπικά σήμερα πήρε μια πλήρη δικαίωση η διοίκησης  του Παναθηναϊκού και ο προπονητής της ομάδας. 
Με έναν προϋπολογισμό πολύ μικρό σε σύγκριση με άλλες εποχές πήρε ονόματα όχι μεγάλα και έναν προπονητή με συνεχή αμφισβήτηση .
Και κερδίζει τον Ολυμπιακό μια ομάδα που οι παίκτες του κοστίζουν μια ολόκληρη περιουσία. και που και στο πρώτο γύρο χάνει με 1-0 .
Βέβαια οι διαιτητές που σφυρίζουν τα ντέρμπι δεν κάνουν εγκλήματα όπως κατά το παρελθόν που κανονικά τέρματα οι επόπτες τα ακύρωναν.
Και ο Αναστασίου και αυτός δέχτηκε επίθεση από ανθρώπους που δεν είχαν κλωτσήσει ποτέ μπάλα Και όμως πήρε παίκτες από την Ακαδημία του Π Α Ο και τους πάντρεψε με άλλους και έκανε την ομάδα την σημερινή.Που είναι σεβαστή και διεκδικεί ακόμα και το πρωτάθλημα                             


Μια απομάκρυνση που δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα 




Μάλλον πρέπει να υπάρχει Θεός του ποδοσφαίρου που τιμωρεί όλους αυτούς που αδικούν τους παίκτες ή τον προπονητή μια και η διοίκησης είναι άτρωτη αφού αυτή έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι. Ο προπονητής Μίτσελ την πείραξε την διοίκηση και έπρεπε να τον πετάξουν όπως την τρίχα από το ζυμάρι. 
Αλλά κανένας δεν τόλμησε να γράψει για όλα αυτά τα υποπροϊόντα ποδοσφαιρικά που μας κουβαλάνε για να αντικαταστήσουν τους δικούς μας ποδοσφαιριστές τα Ελληνόπουλα και να φέρουν την ομάδα του Ολυμπιακού σε αυτή την δεινή θέση.
Υπήρξε η δικαιολογία ΄'οτι ο Μίτσελ έχασε τον έλεγχο των αποδυτηρίων επειδή δεν άφησε κάποιους να αποφασίζουν γι αυτόν. 
Και διώχνεις χωρίς ίχνος ντροπή τον προπονητή που νίκησε τις πρωταθλήτριες ομάδες της Ισπανίας και της Ιταλίας . Και φέρνεις τον καινούργιο που χάνει από κάποιους προσκόπους και μάλιστα με τα χέρια κατεβασμένα. 

Συμπέρασμα. 

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού πέτυχε γιατί ο Αλαφούζος δεν το παίζει ειδικός του ποδοσφαίρου και γι αυτό βαδίζει σωστά η ομάδα . Ενώ αυτοί που διοικούν τον Ολυμπιακό είναι καθηγητές σε θέματα διοικητικά. 
Νομίζω ότι αν αυτοί που διοικούν τον Ολυμπιακό δεν προσγειωθούν θα αρχίσουν μεγάλες περιπέτειες με οδυνηρές συνέπειες .