Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ο απόηχος ενός ντέρμπι που κατέληξε σε χαλασμένη ψαρόσουπα που ευχόμαστε να μη μας δηλητηριάσει



Και το όνομα αυτού Κοντονής Χαράλαμπος που αύριο γιορτάζει και βρήκαν οι ομάδες  ( Π Α Ο Κ --Ολυμπιακός ) να του κάνουν ένα δώρο . Να παρουσιάσουν μια σούπα χαλασμένη που αν αυτό το θέαμα το έβλεπα σε κάποιο χωριό της Κορινθίας από τα πολύ μικρά δεν θα μπορούσα να το δικαιολογήσω 
Ο μεν Π Α Ο Κ έπαιζε για να μη χάσει γιατί τότε οι επιστήμονες κατά τον κ. Σαλλιαρέλη θα έμπαιναν μέσα και γινόταν του κουτρούλη ο γάμος μέχρι ακόμα και σε βαφτίσεις θα φτάναμε. 
Και από την άλλη η ομάδα του Ολυμπιακού να εύχεται να μη κερδίσει για να υπάρχει το ενδεχόμενο να φτάσουν στο λιμάνι. 
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν άνοιξε μύτη στον Σπουδαιότερο αγώνα του πρωταθλήματος γιατί φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη . Αλλά όχι ποδοσφαιρικά αλλά διπλωματικά Και τώρα είμαι βέβαιος ότι ο κ. Κοντονής θα λέει ότι αυτός ήταν η αιτία που έγινε ο αγώνας σε επίπεδο ...πολιτισμένο. 
Βέβαια τον κ.Υπουργό πλήρως τον δικαιολογώ αφού δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο που του ανέθεσαν να διοικήσει. Αυτό είναι παρήγορο αρκεί να μάθει γρήγορα τι έχει να; αντιμετωπίσεις; προκειμένου να λάβει τα μέτρα του. 
Θα δώσει εξετάσεις στους αγώνες Π Α Ο - ΠΑΟΚ και Π Α Ο -- Ολυμπιακός στη λεωφόρο. Περιμένουμε  τα δυο παιχνίδια για να  δούμε πόσα απίδια θα βγάλει ο σάκεδς Εμείς περιμένουμε.