Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ο απόηχος των αγώνων ρης πρώτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος

Άκουσα ότι είχαμε επίθεση του προέδρου της Κορίνθου εναντίον του άλλοτε δικαστή της ένωσης Κανασούλη. Δεν γνωρίζω τους λόγους της επίθεσης αλλά ούτε και με ενδιαφέρουν αφού εγώ έχω και πει αλλά και γράψει την γνώμη μου για τον Σωτήρα Μαυρονάσο και γι αυτό τίποτα δεν με εντυπωσιάζει.
Αυτός όμως ο διάλογος που έγινε είναι πολύ ωραίος γιατί είναι πραγματικός 
Φίλαθλος Α απευθυνόμενος προς τον Σωτήρα κατά την επίθεση που κάνει στον Κανασούλη του λέει. Δεν μπορείς να τα βάλεις με τον Τσχιζριτζή και σου είναι του χεριού σου ο Κανασούλης ο άνθρωπος του.
Φίλαθλος Β Εσύ είσαι Μαυρονάσο η αιτία που έχει τα χάλια της η Κόρινθος  Αυτό δεν σε εμποδίζει να έχεις μυστικά ραντεβού στο Νοσοκομείο με τον Σταματάκη. 
Εμείς δεν χειροκροτούμε τίποτα από αυτά γιατί μας είναι όλα γνωστά. αλλά όμως έχει πέρα για πέρα χαθεί κάθε έννοια φιλότιμο. 

Είδα το γήπεδο του συνοικισμού σε άθλια κατάσταση από πλευράς καθαριότητας και είναι ντροπή να ορίζονται αγώνες σε ένα γήπεδο που για καθαριστεί θα χρειαστουν τουλάχιστον αρκετά φορτηγά του δήμου. . Και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να γίνεται ένα ντέρμπι και η γηπεδούχος ομάδα να μη καθαρίζει το γήπεδο είναι πρωτάκουστο. Επιτέλους το γήπεδο που ανήκει γιατί όταν όλοι είναι ανεύθυνοι υπάρχει αυτή η άθλια εικόνα που μας ντροπιάζει όλους 
__Ο κανονισμός κάπου αναφέρει ότι αν η ομάδα αργήσει να εμφανιστεί στο γήπεδο δέκα πέντε ( 15) λεπτά ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ Για τον διαιτητή κύριοι της επιτροπής διαιτησίας τι αναφέρει δεν γνωρίζουμε. Καλό θα είναι να μας το αναφέρετε γιατί οι τρεις διαιτητές του αγώνα Ζευγολατιό -- Ηρακλής Ξυλοκάστρου Γκότσης -- Τριαντάφυλλος -- Τσολάκης Ν άργησαν είκοσι επτά ( 27) λεπτά να έρθουν στο γήπεδο. Τώρα θα μου πείτε εδώ φέρνουμε διαιτητές από την Αργολίδα Γιατί να σε σεβαστούν κ. Ντούλη μας; εσύ καλά τα πέρασες στα Χανιά όταν σε γελοιοποιούσε η Ένωσης καλώντας τρεις διαιτητές από την Αργολίδα Και μάλιστα τον κ. Ιωαννήδι. Η δικαιολογία του κ. προέδρου ότι δεν υπήρχαν διαιτητές τον εκθέτει ανεπανόρθωτα. Αλλά χοντρόπετσος άνθρωπος είναι αυτό θα τον πειράξει