Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Σας κατηγορώ ως ηθικούς αυτουργούς για το κατάντημα της Κορίνθου











Κύριο Γ Μαργέτη Κύριο Γ. Γιαννίκο Κύριο Κ Καρασταμάτη 

Νομίζετε ότι με το τυπικό παραιτούμαι τελειώσατε και έχετε το δικαίωμα και πάλι να το παίζετε παράγοντες για επικοινωνιακούς λόγους  γιατί ποτέ δεν υπήρξατε άνθρωποι που αγαπάτε το ποδόσφαιρο. 
Και αυτό δεν αποτελεί αυθαίρετο συμπέρασμα μου αλλά εξετάζοντας γεγονότα και καταστάσεις.κατέληξα σε αυτόν το χαρακτηρισμό  Και για να είμαι δίκαιος πρέπει όλα αυτά να τα αποδείξω Και αυτό κάνω 


Γιώργος Μαργέτης : Δημόσιες σχέσεις μόνο με τους ισχυρούς. 




Ο Γιώργος Μαργέτης αντίπαλος στις εκλογές της ένωσης του Ιουλίου του 2013  του Μιχάλη Τσιχριτζή και εκ των πρωταγωνιστών μάλιστα του προεκλογικού αγώνα .Για να αποκαταστήσει τις δημόσιες σχέσεις του ( που είχαν χαλάσει από αυτή την προεκλογική μάχη ) που είναι και ταυτισμένες με αυτού του επιχειρηματία ( που είναι και   εμπορικές)  έγινε ομοτράπεζος του Μιχαλιού Τσιχριτζή και σωσίβιο  του για να μη συγχωνευθεί η Κόρινθος.
 Γιατί αν γινόταν αυτή η συγχώνευση έπρεπε να πληρώσουν οι διατελέσαντες πρόεδροι τις οφειλές προς το δημόσιο. 
Στην πρωτόδική δίκη που δικάστηκα ερήμην είπε ο αρχιφύλακας Θανάσης Ιατρού ότι αναγκάστηκε να επέμβει γιατί κινδύνευε να λιντσαριστεί η πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής την οποία και η παράταξης του Λαμπρινού που μέσα σε αυτή  έδωσε μαχητικό παρών η οικογένεια Μαργέτη αποκάλεσε την πρόεδρο - δικαστίνα τσούλα.
 Αυτό τον ψεύτη  ( το επαναλαμβάνω ψεύτη και μπορεί να με οδηγήσεικαι πάλι  στο δικαστήριο ) αρχιφύλακα πήγα να βάλω στη θέση του και όχι μόνο η οικογένεια Μαργέτη δεν είπε πουθενά παρών στην μάχη που δίνω.
Αλλά αντίθετα προχώρησε και σε μια ενέργεια πρωτάκουστη  και πρωτόγνωρη στις κοινωνικές σχέσεις των ανθρώπων.  Που νόμισε ότι θα μπορούσε με την κίνηση του να με μειώσει από την μια και από την άλλη  να δώσει εξετάσεις πίστεως στο δυνατό που εδώ είναι η παράταξη του Μιχάλη Τσιχριτζή.

 Με κάλεσε στο γάμο του ο Γ Μαργέτης  και ανακάλεσε την πρόσκληση.Χωρίς να υπάρχει καμία αιτιολογία.  

Έχω μάθει να δέχομαι χτυπήματα πισώπλατα και περισσότερο σκληρά Έχω μάθει να τα αντιμετωπίζω με αλήθειες που είναι το πιο δυνατό αποδεικτικό στοιχείο. Τα άδικα χτυπήματα δεν θα με εμποδίσουν αν χρειαστεί και πάλι τα ίδια θα πράξω 
Να ξανά προτείνω στην ένωση να βραβεύσει μαζί με δυο άλλες μάνες την κ. Μαργέτη  που είχαν ι δώσει τρία  παιδιά στο ποδόσφαιρο  Και θα ξανά παρουσιάσω στην τηλεόραση τον Μάκη Μαργέτη που είναι ο πρώτος προπονητής στην δημιουργία παικτών. 
Και θα ξανά υπερασπιστώ τον Νίκο Μαργέτης όταν παράνομα τον τιμωρούσε ο σημερινός του φίλος κ. Γεροβασίλης. 
Και όλα αυτά τα κάνω γιατί δεν είμαι επιχειρηματίας για να έχω ανάγκη τον κόσμο για πελατεία. Αφού οι δικοί μου πελάτες είναι λιγοστοί γιατί οι ιδεολόγοι είναι ελάχιστοι και χαρακτηρίζονται και ψώνια. Προτιμώ να είμαι ψώνιο παρά συμφεροντολόγος. Και οπαδός φανατισμένος των λόγων του Νίκου Καζαντζάκη 
" Δεν περιμένω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα και γι αυτό είμαι λεύτερος;" 




Γιώργος Γιαννίκος ο νομικός που πρέπει να δώσει απαντήσεις 



Έχω πλούσια πείρα επάνω σε θέματα που αφορούν ποδοσφαιρικά σωματεία 
Η τελευταία γενική συνέλευση της Κορίνθου ήταν πέρα για πέρα άκυρη.
Αλλά ικανή να βγάλει ένα διοικητικό συμβούλιο με την παρουσία την δική σας που ως έγκριτος νομικός δώσατε νομιμότητα στις αποφάσεις της. 
Είναι η πρώτη φορά που στην γενική συνέλευση δεν είναι παρών κανένα μέλος του απερχόμενου συμβουλίου για να παρουσιάσει στοιχεία στις αμείλικτες καταγγελίες σας. Ότι κατά τρόπο ανορθόδοξο χρέωσε σε βάρος της Κορίνθου και υπέρ του προέδρου Μάριου Σταματάκη το ποσόν των 87.000 ευρώ και που θα πληρωνόταν σε τακτές ημερομηνίες. Και το παράδοξο ήταν ότι τα γραμμάτια τα είχε υπογράψει ο γραμματέας του συλλόγου. 
Και όμως από την ημέρα που έγινε αυτή η καταγγελία και μετά άκρα του τάφου σιωπή στα διοικητικά της Κορίνθου βασιλεύει. Και αντί να συνεχιστεί η καταγγελία κ. Γιαννίκο το θέμα το αφήσατε σαν να ήταν λαθεμένη η καταγγελία σας. Επανέρχομαι και ερωτώ Ήταν αληθή αυτά που καταγγείλατε Αν ναι γιατί δεν την συνεχίσατε Και αν όχι γιατί δεν ζητήσατε συγνώμη 
Επίσης είπατε ότι είναι αστείο να μη μπορούμε να συντηρήσουμε μια ομάδα να παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα.Και όμως δεν μπορέσατε. 
Και ερχόμαστε στην συνέλευση από την οποία προέκυψε η νυν διοίκηση από ψηφοφόρους που αποκτήθηκαν με δέκα ευρώ Και ζήτησα να μάθω αν ο πρόεδρος με τον γραμματέα ήταν μέλη της Κορίνθου. Και αν αυτό μπορεί να είναι μέλη μιας ομάδας και μέλη του Δ Σ της ένωσης. 
Πρωτοστατήσατε να μη γίνει η συγχώνευσης και εσείς και οι δυο άλλοι που αναφέρομαι. Υποστηρίξατε έναν άνθρωπο που υποβίβασε την ομάδα της Κορίνθου με το αδίκημα της πλαστογραφίας . Και με αυτόν δεχτήκατε να συνεργαστείτε και να γίνετε και μέλος του Διοικητικού Συμβούλιο. 
Και συμφωνήσατε με τον Μιχάλη Τσιχριτζή που εν γνώσει του χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη για μηδενιστεί η ομάδα της Κορίνθου. Και άλλα πολλά για να χαθεί το πρωτάθλημα. Βέβαια όλα αυτά τα έχετε ζήσει αλλά για να τα έχετε καλά όχι μόνο σιωπάτε αλλά και βάζετε πλάτη όταν υποστηρίζετε τους διάφορους Τσιχριτζήδες. 
Και σε χρόνο ρεκόρ διαφωνήσατε και φύγατε  αλλά αυτόν που εσείς κάνατε πρόεδρο τον αφήσατε να διοικεί και να διασύρει την ιστορική ομάδα της Κορίνθου. Και τον άλλον να διοικέι το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. 
Αλήθεια εσείς σε ποιο θα απολογηθείτε για όλα αυτά που πράξατε σε βάρος της ομάδας της Κορίνθου και σε προέκταση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου ; Μέχρι που να δώσετε απαντήσεις δεν έχετε το δικαίωμα να ομιλείτε Ο Νικηφόρος που είναι η φωνή της αλήθειας σας απαγορεύει γιατί για το διασυρμό της ομάδας που φορέσατε την φανέλα της είσαστε υπεύθυνος. 



Κυριάκος Καρασταμάτης ένας πρωταγωνιστής του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που έγινε κομπάρσος στα χέρια επαγγελματιών παραγόντων του ποδοσφαίρου. 



Θυμάμαι σε μια συνέντευξη που είχε δώσει ο κ. Καρασταμάτης στο εμπορικό επιμελητήριο και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. 
Συγκεκριμένα είπε ο κ. Καρασταμάτης ότι συνόδευσε την ομάδα της Κορίνθου ως μέλος του Διοικητικού συμβουλίου στην Κρήτη.Και μας είπατε ότι την ημέρα που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές τον αγώνα έφαγαν ένα σάντουιτς που τους το προσέφερε η αντίπαλος ομάδα. Όταν το άκουσα αυτό αισθάνθηκα ανακάτωμα μέσα μου . Και περίμενα από τον παλαίμαχο παίκτη της Κορίνθου να κηρύξει τον ανοικτό πόλεμο εναντίον των παραγόντων που έφεραν την ομάδα της Κορίνθου σε θέση επαίτη του ενός σάντουιτς .
Διαψεύστηκα γιατί ο συμπαθής σε μένα Κυριάκος αγωνίστηκε στο πλευρό αυτών που διέλυσαν την Κόρινθο και συνεχίζουν να διαλύουν τώρα το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. 
Το τραγικό εδώ Κυριάκο είναι ότι χειροκροτείς αυτούς από ελεύθερο άνθρωπο σε κατάντησα επαίτη ενός σάντουιτς.

Επίλογος 

Αρχίζω έναν αγώνα αδιαφορώντας για τις ταλαιπωρίες που θα υποστώ Θα πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις όλους αυτούς τους επαγγελματίες παράγοντες του ποδοσφαίρου όπου και να βρίσκονται. 
Το σκοτάδι είναι τόσο κοντα αρκεί να κλείσεις τα μάτια σου 






.