Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στος αγώνες της Σούπερ Λίγκα Και ο καινούργιος υπουργός θα φτιάξει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.


Ο Χριστόφορος Ζωγράφος θα σπάσει όλα τα κοντέρ Δεν αποδίδει ένας διαιτητής τον χρησιμοποιεί  για να πάει κόντρα στους επικριτές του Αποδίδει τον τρώει ο πάγκος. Και με αυτούς τους παράγοντες της διαιτησίας θα κάνει την αλλαγή ο νέος Υπουργός Αθλητισμού...Καλά κ. Κοντονή δεν γνώριζες αλλά για τί δεν ρωτούσες 


       Αγώνας: Π Α Ο Κ -- Ολυμπιακός 
Αγώνας : Εργοτέλης--Ο Φ Η 

Εδώ έχουμε να κάνουμε με δυο διαιτητές που έπρεπε να τους είχε απαγορευθεί η είσοδος στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Γιατί και οι δυο ενσυνείδητα κατακρεούργησαν την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και δεν έδωσαν ένα πέναλτι και μια αποβολή σε βάρος του Ολυμπιακού στον τελικό κύπελλο Ελλάδας Και έδωσαν το κύπελλο μετά φανών και ...επισκέψεων στο γραφείο των διαιτητών του προέδρου του Ολυμπιακού για να του ευχηθούν καλή επιτυχία. 
Και έρχεται ο Χριστόφορος και ορίζει στο παιχνίδι της Χρονιάς τον Γιάχο να διευθύνει τον αγώνα Π Α Ο Κ -- Ολυμπιακός. Και το άλλο το μπουμπούκι το αμύριστο τον Τριτσώνης  να διευθύνει το Κρητικό ντέρμπι. Αντί για αποβολή προώθηση προς τα επάνω.

     
                                       

                Αγώνας: Λεβαδειακός --Γιάννινα 



Και τον αγώνα αυτόν ορίστηκε να τον διευθύνει ο Δελφάκης από την Αρκαδία. Που στην 17 αγωνιστική τον όρισαν να διευθύνει τον αγώνα Π Α Ο Κ --Πανιώνιος που κανένας σώφρων άνθρωπος δεν θα του έδινε ξανά την ευκαιρία για να γελοιοποιήσει κάθε έννοια αθλητικής δικαιοσύνης
Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα να ακουμπήσει επάνω στο Δελφάκη γιατί έχει μπάρμπα στην Ε Π Ο Και το όνομα αυτού Νίκος Προύτζος Και ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε δύσκολη θέση                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
                           Αγώνας:Πανιώνιος -- Κέρκυρα 



Ο Διαιτητής Αμπάρκιολης έχει ανοικτό πόλεμο με τον Αλέξη Κούγια. Τον κατηγορεί ότι ήταν η αιτία που δεν πήγε η Παναχζϊκή στην Σούπερ Λίγκα.
Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι μαζί με τον Ιωαννίδη και Καμπαξής έχει δοθεί εντολή να ανοιχτούν οι λογαριασμοί αυτών και των συγγενών των. Και ο διαιτητής αυτός κ. υπουργέ μου θα διευθύνει έναν αγώνα ύπαρξης. 


                         Αγώνας:Βέροια --Ατρόμητος 


Θυμάμαι έναν αγώνα στη Βέροια της τοπικής ομάδας και του Άρη Θεσσαλονίκης που παρά τα προγνωστικά ο Άρης κέρδισε αν και ο Βοσκάκης  έκανε τα πάντα για να χάσει.στο τέλος απέβαλε παίκτη του Άρη Θεσσαλονίκης που πήγε να του δώσει συγχαρητήρια  Αφού προηγουμένως είχε αποβάλει δυο παίκτες του Άρη Και να μη ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος με το γλυκό όνομα ( Καραμελίδης) επανήλθε πρόεδρος της Κ Ε Δ Ο διαιτητής Βοσκάκης κατάλληλος λόγω σώματος για παρελάσεις.