Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Εύχομαι το χθεσινό αποτέλεσμα να μη είναι μοιραίο για την Α Ε Κ



Να τι έγραφα την Τρίτη 10 .2 2015 

Διαβάζω εγώ ο φίλαθλος των 17 χρόνων αυτά τα πρωτοσέλιδα και έχουμε ένα αποτέλεσμα που να παίζεται η πρόκρισης και στο Ο Α Κ Α και γίνουν επεισόδιο ποιος θα είναι αυτός που θα φταίει;
Εύκολο είναι όλα να τα φορτώνουμε στους νέους Αλλά όμως μήπως πρέπει εδώ να βλέπουμε και τις πράξεις των μεγάλων; Μετά τον αγώνα θα γράψουμε περισσότερα.
Ο κ. Χριστόφορος πάλι έκανε το θαύμα του. Έβαλε έναν τελείως ακατάλληλο διαιτητή να διευθύνει τον αγώνα

Ποιος είναι ο διαιτητής Λαμπρόπουλος                                            Από μικρός ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και πιο πολύ με το ποδόσφαιρο. Στην οικογένειά μου όλοι είχαμε σχέση  με τον αθλητισμό, είτε σαν παράγοντες, ο πατέρας μου και οι θειοι μου, είτε σαν ποδοσφαιριστές, ο αδελφός μου και τα ξαδέλφια μου. Ωστόσο το ¨μικρόβιο¨ της διαιτησίας μου το κόλλησε ο αδελφός του πατέρα μου, ο θείος μου ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος και ήταν διαιτητής στις εθνικές κατηγορίες. Παρακολουθώντας  αγώνες του μου κέντρισε το ενδιαφέρον το πώς λειτουργεί ο διαιτητής σε ένα ματς και έτσι ασχολήθηκα. Και η ασχολία μου με την διαιτησία είναι  κάτι για το οποίο δεν έχω μετανιώσει, διότι μέσα από αυτήν μαθαίνεις πολλά πράγματα,  αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι αποκτάς φίλους  παντού, κάτι που με χαροποιεί αφάνταστα. 

Σχόλιο Νικηφόρου 
Ναι εμείς που είμαστε κάποιας κατηγορίας θυμόμαστε την  σπουδαία διαιτητική τριπλέτα της Πελοποννήσου Κυριακόπουλος ( Καορινθίας)Λαμπρόπουλος ( Ηλείας) Δέδες ( Μεσσηνία) Υποβιβάστηκε στη Β κατηγορία  το 2011 αλλά ο επιμένων νικά και επανήλθε. Ενώ κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2013 - 2014 διαιτήτευσε μόνο πέντε αγώνες ένας από αυτούς ήταν ο αγώνας Ολυμπιακός -- Πανιώνιος. Όταν από τους 27διαιτητές που ήταν τότε της Σούπερ Λίγκα  οι ένδεκα δεν σφύριξαν το Ολυμπιακό.
Και την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 μέχρι σήμερα έχει σφυρίξει έναν αγώνα που σημαίνει ότι του έχει να διαιτητεύει αγώνες τγου Ολυμπιακού. 

Είπε ο κ. Δημητριάδης παλαιός παίκτης της Α Ε Κ και νυν διοικητικός παράγοντας της Α Ε Κ  είπε " ότι δεν πάει άλλο." 
Βέβαια μόνο ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει τι σημαίνει διαιτησία θα μπορούσε να πει όλα αυτά. Για να φτάσει κάποιος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα περνάει πολλές δοκιμασίες 
Πρώτα να η Ένωσης να έχει ψηφίσει  την διοίκηση και όχι την αντιπολίτευση της Ε Π Ο. Και να υπακούει στα όργανα της Κ Ε Δ. 
Κανένας δεν τολμά να γράψει τίποτα γι αυτούς γιατί έχουν γραφείο αγωγών και μηνύσεων . Και η εξαίρεση είναι ο Νικηφόρος. που παλεύει μόνος του. 
Και καθ' όλη την διάρκεια του χθεσινού  αγώνα παρακαλούσα να χάσουμε και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Γιατί πολύ φοβάμαι ότι στον επαναληπτικό αγώνα θα οριστεί κάποιος πολύπειρος που μπροστά σε 40.000 φιλάθλους θα σφάξει την Α Ε Κ Και εδώ έχουμε το πρόβλημα πως θα πάρουν την σφαγή οι πονεμένοι φίλαθλοι.της 
Και εδώ ρωτώ αν αξίζει μια περιπέτεια ένα κύπελλο Ελλάδος. 
Εύχομαι να διαψευστώ. .                                                                        ,