Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Κύριε Μαρινάκη οι διαιητής τύπου Ιωαννίδη σας εκθέτουν χωρίς να σας βοηθούν!!!


Αυτός είναι ο κ. Χριστόφορος Ζωγράφος που μετά την λήξη των αγώνων είχε πάντα συνοδεία τιμητική Και αυτός ο απίθανος ορίζει τους διαιτητές 

Αυτοί οι τρεις κύριοι είναι μια πονεμένη ιστορία Ο πρώτος με τα γυαλιά είναι ο κ. Σαρρής που έφυγε από πρόεδρος της Ε Π Ο για λόγους ευθιξίας . Αλλά έμειναν οι σύμβουλοι που αυτοί  αποδεικνύεται ότι δεν έχουν ευθιξία  Αλλά από την άλλη πως θα μπορεί να λειτουργήσει η Ε Π Ο χωρίς τον κ. Νικόλαο Προύτζο εκ των θεμελίων του ποδοσφαίρου μας 
Και ο μεσαίος με το μουστάκι ο θρύλος της Διαιτησίας  Για τον οποίον ο δικός σας Νικόλας Αλέφαντος είπε:

Ήταν μετά τον αγώνα Π Α Ο --Ολυμπιακού το 2--2 και η αποβολή του Τζιοβάνι 


Και αυτόν βάλατε στην Κ Ε Δ όταν όλος ο Ολυμπιακός ήταν εναντίον του. 


Κύριε Μαρινάκη κάθε Παρασκευή δημοσιεύω τους αγώνες του στοιχήματος με τους διαιτητές και λέω την άποψη μου Αυτά έγραφα για τον :


             Αγώνας: Βέροια --Ολυμπιακός    


Η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων είναι τεράστια. Ο Ολυμπιακός δεν παίζεται από καμιά Ελληνική ομάδα ούτε μέσα ούτε εκτός γηπέδου Ο διαιτητής από την Αργολίδα Κωνσταντίνος Ιωαννίδης είναι αρεστός στον Ολυμπιακό αφού κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο  είχε την τιμή να διαιτητεύσει δυο φορές την ομάδα του Λιμανιού. Ενώ οι μισοί συνάδελφοι του δεν πέρασαν ούτε μια φορά.
Το δυο (2) είναι τόσο μεγάλο όσο η απόστασης Βέροιας  Λιμανιού 

Σχόλιο Νικηφόρου 

Αυτούς που έχουν βάλει στην κορυφή της διαιτητικής πυραμίδας επειδή είναι ανίκανοι προσπαθούν να τα έχουν καλά με τους δυνατούς Και σήμερα είσαστε εσείς. Αλλά όμως οι ορισμοί έγιναν για να υπάρχει διοίκηση δική μας της Ε Π Ο 
Και υπάρχει διαιτητής από τα Γρεβενά που έχει πληθυσμό 35.000 κατοίκους 
Και δεν υπάρχει διαιτητής από την Αχαιό με πληθυσμό 300.000 Γιατί τα Γρεβενά ψήφισαν τον κ. Σαρρή ενώ η Αχαΐα όχι 
Και δεν είναι δυνατόν να μη έχουμε μια άμεση απευθείας κόκκινη κάρτα παίκτη του Ολυμπιακού. 
Ο διαιτητής Ιωαννίδης δεν σας ευνόησε αλλά έκανε κάτι που θα έχετε την μήνη όλων. Και όλα αυτά γιατί δεν έχει προσωπικότητα και κάνοντας αποβολές θα γίνει ο εκλεκτός σας. Ενώ δεν σας έδωσε ένα κλασικό πέναλτι. .Και δεν τιμώρησε τους αντιπάλους για το σκληρό παιχνίδι. Μα μετράνε οι αποβολές επειδή ο διαιτητής ως δουλοπρεπής ήθελε να σας ευνοήσει με κάτι χειροπιαστό. 
Να γιατί στα γήπεδα που γίνονται οι αγώνες έχουμε εισιτήρια 15.000 όσα ένας αγώνας Γ εθνικής του πρωταθλήματος της Αγγλίας. 

Κύριε Πρόεδρε 

Έχετε να παίξετε έναν αγώνα  στην Τούμπα και θα την πάθετε όπως με τον ημιτελικό του κυπέλλου που σας πετάξανε γαύρο στον πάγκο σας . Και δεν έγινε απολύτως τίποταΚαι στο μέλλων δεν θα γίνεται γιατί όλα τα σκεπάζει η κατάκτησης του πρωταθλήματος Που έχει έσοδα με αποτέλεσμα να είσαστε οι μοναδικοί στην Ελληνική Επικράτεια που έχετε πλεόνασμα. . 
Το μονοπώλιο του πρωταθλητισμού μας έχει οδηγήσει στην ήττα από τα νησιά Φερόε και να μη υπάρχει σήμερα προπονητής της Εθνικής επειδή αυτοί που διοικούν την Ε Π Ο είναι οι εκλεκτοί σας. Και φροντίσατε να ξέρουν μόνο μια λέξη ΝΑΙ 
Όταν γίνει το πρωτάθλημα το Ελληνικό αναξιόπιστο τότε θα καταλάβετε τι κακό προξενείτε στον Θρύλο των Αδελφών Ανδριανόπουλοι. αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Που κανέναν δεν έχετε ανάγκη  αλλά ούτε και αυτοί δεν σας χρησιμοποιούσαν κατά τον χειρότερο τρόπο. 
Μια λύση υπαρχει ικανή για να ξαναφέρει τον κόσμο στα γήπεδα Να αφήσετε να διοικούν το ποδόσφαιρόμας άνθρωποι ικανοί