Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Κύριε Υπουργέ του Αθλητισμού στην πατρίδα σας το τζάντε έχετε πολιτισμό ενώ στο χώρο που σας στείλανε να διοικήστε αναβλύζει ο τραμπουκισμός !!!

Κύριε Υπουργέ 

Σας παρουσιάζω δυο θέματα διαφορετικά και τα οποία διάβασα στο μπλοκ Φίλαθλος 

Στο νοσοκομείο μαχαιρωμένο ένα άτομο από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη



Ένταση υπήρξε το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, όταν περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ έφτασαν στο κλειστό γήπεδο πριν το τζάμπολ στην αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι τους περίμεναν, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός στο χώρο και στα στενά γύρω από το γήπεδο. 

Προκλήθηκαν αρκετές ζημιές και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας μαχαιρωθεί! Υπήρξαν κι άλλοι τραυματίες, ωστόσο ο συγκεκριμένος οπαδός είναι πιο σοβαρά. Η παρέμβαση της αστυνομίας έδωσε τέλος στη σύγκρουση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αποτρέψει τους τραυματισμούς και τις ζημιές.



Ένταση στην άφιξη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη - Παρών και ο Μαρινάκης




Ένταση προκλήθηκε στον χώρο υποδοχής στο αεροδρόμιο ''Μακεδονία'' κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν φραστική επίθεση από περίπου 20-25 οπαδούς του ΠΑΟΚ. Η παρουσία της αστυνομίας αρχικά ήταν διακριτική, αλλά όταν τα πνεύματα πήγαν να οξυνθούν, μέλη των ομάδων Ζήτα και Δέλτα, αλλά και άνδρες της ασφάλειας των ερυθρόλευκων επενέβησαν και ηρέμησε η κατάσταση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού, ακολούθως, αναχώρησε δίχως περαιτέρω προβλήματα.


Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε τελικά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έκανε πράξη την επιθυμία του να δει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι.

Σχόλιο Νικηφόρου 

Κύριε Υπουργέ 

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι υπάρχουν οργανωμένοι φίλαθλοι( που ορκίζονται ότι την ομάδα τους την θεωρούν θρησκεία) φεύγοντας από το γήπεδο δεν γνωρίζουν το αποτέλεσα. Γιατί δεν πηγαίνουν στα γήπεδα για να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο αλλά για να εκτονωθούν. Αυτή η κατηγορία είναι ο σκληρός πυρήνας των οργανωμένων φιλάθλων που η προσφορά τους σε εισιτήρια σε σύγκριση με τις ζημιές που προκαλούν στην ομάδα είναι σχεδόν μηδενική. Και όταν αναφέρομαι σε ζημιές εννοώ τιμωρίες των ομάδων από τα επεισόδια που δημιουργούν  και ο αποκλεισμός της οικογένειας από το γήπεδο. Και το σπουδαιότερο η δυσφήμισης του ποδοσφαίρου. Με αποτέλεσμα να παίζει ο Ολυμπιακός και το γήπεδο να είναι μισογεμάτο σε αγώνες πρωταθλήματος. 
Οι παράγοντες όμως θέλουν αυτούς που δημιουργούν επεισόδια γιατί τους θεωρούν ότι είναι ο στρατός τους. Δεν έχουν τόσα χρόνια διδαχτεί ότι στο τέλος αν η ομάδα δεν πάει καλά ή δεν τους κάνουν τα ¨κέφια" τους θα στραφούν εναντίον των. Από αυτές τις αποδοκιμασίες δεν γλύτωσαν άνθρωποι που έδωσαν τα πάντα για την ομάδα τους. Δυστυχώς τα παθήματα στην χώρα μας ποτέ δεν γίνονται μαθήματα. 

Κύριε Υπουργέ 

Η κυβέρνησης αύριο δοκιμάζεται και όχι  από  τους άρχοντες της Γερμανίας και από τους άλλους  που θέλουν να το παίξουν προστάτες μας. 
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ένας πανέξυπνος άνθρωπος όταν έχασε η ομάδα του από τον  Π Α Ο Κ  στον πρώτο γύρο μέσα στο Καραϊσκάκης πήγε και έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή των νικητών Αναστασιάδη. 
Και τώρα πηγαίνει στην Τούμπα και το φορτίο  το μεταφέρει στην πλάτη την δική σας γιατί αυτός έδωσε εξετάσεις και πέρασε με άριστα. 
Αλλά ξεχνά ότι μας φόρτωσε έναν επίορκο διαιτητή τον Θανάση Γιάχο που πήγε στη Χίο να κάνει τον διαιτητή ενώ εργάζεται στο Μενίδι Και τον χαρακτηρίζω επίορκο γιατί έκλεψε μαζί με τον Τριτσώνη το Κύπελλο Ελλάδας και το έδωσαν στον Ολυμπιακό για να το βάλει στην συλλογή του 
.Ενώ για την ομάδα της Τρίπολης θα ήταν το μοναδικό και αυτό κανένας δεν το σεβάστηκε. 
Και ο Χριστόφορος Ζωγράφος αυτόν που κάποιοι τον έδειραν και που πήρε τον κ. Μαρινάκη μετά την χειροτονία του  για να του καταγγείλει  ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έβαλε διαιτητή του αγώνα της χρονιάς τον Θανάση Γιάχο που έπρεπε να είχε ξηλωθεί.. 
Αυτά τα παράλογα δεν γίνονται πουθενά παρά μόνο στην χώρα μας που έχει δίκιο αυτός που φωνάζει περισσότερο ή αυτός που βρίζει με την δύναμη του χρήματος. 

Κύριε Υπουργέ 

Όλα διορθώνονται με μια κίνηση  Την Δευτέρα το πρωί το ΣΔΟΕ στην Ε Π Ο και στις 53 ενώσεις ταυτόχρονα για ουσιαστικό έλεγχο . Όχι για τα μάτια του κόσμου αλλά για να μάθει ο κόσμος γιατί υπάρχον οι ίδιοι στα διάφορα πόστα τα ποδοσφαιρικά. Και σε πολλές περιπτώσεις τους διαδέχονται και τα παιδιά τους.
Επίσης να εφαρμοστεί ο νόμος που διέπει τα σωματεία ή τους συλλόγους. Γνωρίζομαι ότι χωρίς καταστατικό τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει και όμως οι περισσότεροι οργανωμένου σύλλογοι δεν έχουν καταστατικό . 
Και να ψηφιστεί το νομοσχέδιο του ανύπαρκτου Υπουργού Ανδριανού που περιορίζει τις θητείες  των συνταξιούχων παραγόντων .
Τρεις κινήσεις απλές μια επανάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου Βέβαια με την προϋπόθεση  αν αύριο δεν έχουν τιναχτεί στον αέρα.τα πάντα 

Κύριε Υπουργέ 

Ο Αντισθένης κάπου γράφει " ...αιρετώτερον εις κόρακας εμπεσείν  ή εις κόλακας " ( καλύτερα να πέσεις σε κοράκια παρά σε κόλακες)
Και δυστυχώς ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι γεμάτος από κόλακες