Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Για να γυρίσει ο ήλιος ( νοοτροπία) θέλει δουλειά πολλή Ελύτης

























Εκείνος που δεν είναι άνθρωπος της δράσης είναι πολύ συχνά ένας κριτής Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος που κάθεται στη γωνία του. Παρακολουθεί εκείνους που δρουν και δημιουργούν και σχολιάζει δήθεν φιλοσοφικά τις δραστηριότητες τους.Είναι εύκολο να κάθεσαι και να κρίνεις όμως για να δημιουργήσεις χρειάζεται προσπάθεια ρίσκο και αλλαγή. 
Γιατί όλα αυτά δεν γίνονται σήμερα που επαναστατούν οι ηγέτες της Α Ε Κ και του Π Α Ο Κ  αλλά από πολλά  χρόνια. Που κάποτε όλα αυτά τα έκαναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γιατί αυτοί διοικούσαν .Και τώρα οι του Ολυμπιακού.
Επομένως το φρούτο αυτό δεν είναι πρωτοεφανιζόμενο και να μη επαναστατούν .
Γιατί όταν ο Τριτσώνης  καταδίκαζε με τον Πανθρακικό την Α Ε Κ μόνο η δική μου πένα  τα έγραφε αλλά και η φωνή στην τηλεόραση  ακουγόταν 
Γιατί οι παράγοντες του ποδοσφαίρου που νομίζουν ότι όλα τα γνωρίζουν βλέπουν την μόστρα του καταστήματος που είναι η Ε Π Ο. 
Και δεν μπορούν να δούνε όχι αυτούς που είναι στη σκηνή αλλά αυτούς που δρουν στα παρασκήνια. 
Και έχουμε τρία παραδείγματα για να μπορέσω να θεμελιώσω τις απόψεις μου. 
Ο αγώνας  Ο Φ Η -- Παναθηναϊκός Διαιτητής Δημητρόπουλος που έπρεπε να φύγει πριν από χρόνια από το χώρο της διαιτησίας. Που επιθετικά φάουλ τα μετέτρεπε σε πέναλτι. Αν πάρουμε και κοιτάξουμε τον αγώνα αυτό σε Video θα διαπιστώσουμε ότι ήταν ένας  άψογος διαιτητής που αν ήθελε ο Παναθηναϊκός δεν θα κέρδιζε 
Την ίδια αγωνιστική Ολυμπιακός -- Εργοτέλης διαιτητής Παπαπέτρου που έπρεπε να είχε εξαφανιστεί μετά από τον αγώνα Λάρισα-- Πανσεραϊκός . Και ο κύριος αυτός δεν έδωσε τρία υπαρκτά πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και έδωσε ένα ανύπαρκτο. Για να μας πει ότι εγώ είμαι το αφεντικό. 
Και ερχόμαστε στην περίπτωση Πέτρου Κωνσταντινέα που στον Άρη Σταθόπουλο οφείλει τα ΠΆΝΤΑ. Πηγαίνει στην Ξάνθη τα κάνει σαλάτα  Δηλώνει ότι γνωρίζει Αγγλικά για να γίνει διεθνής και είναι ψέματα. Και αποφασίζει να το παίξει αντιστασιακός γράφοντας σενάρια. Και με όλα αυτά από αντιστασιακός στο χώρο της Διαιτησίας πηγαίνει στην Βουλή.Ενώ ήταν δημιούργημα του Σταθόπουλου που τώρα τον κατηγορεί 
Όλο λοιπόν το οικοδόμημα που λέγεται ποδόσφαιρο στηρίζεται στην διαιτησία. Γι αυτό και οι ενώσεις φροντίζουν να προωθούν όχι ικανούς για να τους ελέγχουν 
Την Κυριακή του Πάσχα είναι καλά να οριστεί ο επαναληπτικός αγώνας Τπ άσημο θα ήταν να μη γίνει μεγάλη Παρασκευή. 
Πως είναι η διαιτησία στη χώρα μας προσπάθησα να σας την περιγράψω με κάθε λεπτομέρεια. Πρωτεύοντα ρόλο δεν έχει ο διαιτητής αλλά ο παρατηρητής διαιτησίας Που σκεπάζει τα εγκλήματα του διαιτητή ή βγάζει στην επιφάνεια λάθη του απροσκύνητου που δικούς των ούτε καν σχολιάζονται. 
Έγραψα και είπα ότι ο επαναληπτικός αγώνας του κυπέλλου για την Α Ε Κ θα είναι πολύ δύσκολος.Όχι για να προκριθεί ( υπάρχει δεδικασμένο με Αστέρα Τρίπολης) αλλά να μας χρεώσουν επεισόδια τα οποία μπορεί να προκληθούν μετά τον αποκλεισμό. Που θα τον παρακολουθήσουν πενήντα χιλιάδες κόσμος.  
Για να πάει  μπροστά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα την Ε Π Ο δεν πρέπει να την εκλέγουν οι πρόεδροι των ενώσεων αλλά οι πρόεδροι των σωματείων που οικονομικά ματώνουν.