Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ο Υπουργός Αθλητισμού συναντά τους υπαλλήλους της Ε Π Ο





Διαβάζω 

Συνάντηση με την ΕΠΟ θα έχει αύριο Πέμπτη ο Σταύρος Κοντονής. Υπενθυμίζουμε πως ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει ήδη συναντηθεί με τους προέδρους των τεσσάρων μεγάλων, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όπως και με τους διοικητικούς ηγέτες της Σούπερ Λίγκας και της Ένωσης Β’ Εθνικής.

Το ραντεβού με την αντιπροσωπεία της ΕΠΟ έχει προγραμματιστεί για αύριο το μεσημέρι. Την Ομοσπονδία θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης, ο εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου και ο γενικός διευθυντής Χρήστος Υφαντής.

Η συνάντηση αυτή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και στην ατζέντα της συμπεριλαμβάνονται όλα τα θέματα που αφορούν στο ποδόσφαιρο.


Σχόλιο Νικηφόρου 

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας υπουργός Αθλητισμού μιας λαοπρόβλητης κυβέρνησης πηγαίνει να συναντήσει τους υπαλλήλους της Ε Π Ο. Αφού έχει το αυτοδιοίκητο  γιατί ο κ. πρόεδρος συναντά κάποιον με τον οποίο καμία σχέση έχει. Οι κύριοι Παπανικολάου --Υφαντής είναι υπάλληλοι και δεν μπορούν να έχουν καμία δεσμευτική αλλά ούτε καν συμβουλευτική. 
Και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν επαναστατεί ο δικός μας χοντρόπετσος- ευαίσθητος πρόεδρος που τον αντικαθιστούν απλοί υπάλληλοι αυτόν τον λαοπρόβλητο. Που χρειάστηκαν δυο εκλογές και την καίρια επέμβαση του Αλέκου για να γίνει λαοπρόβλητος. Αλλά τα αξιώματα και οι αξιωματούχοι έχουν ανηφόρες ...
Κύριε Υπουργέ προσοχή στους συνταξιούχους παράγοντες της Ε Π Ο γιατί θεωρούν τους εαυτούς των υπεράνω νόμων