Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Παίζεις στοίχημα; Μάθε γιασ τον διαιτητή

                      Αγώνας : : Λεβαδειακός --Βέροια 

Ο αγώνας αυτός είναι από τους σπουδαιότερους γιατί ο Λεβαδειακός δεν έχει περιθώριο να χάσει αγώνες. Και η Βέροια και αυτή ενώ άρχισε σωστά τώρα έχει πάρει την κάτω βόλτα. Ένας τέτοιος αγώνας ήθελε και έναν καλό διαιτητή Αλλά που να τον βρεις όσο και να ψάξεις. Γιατί πρόεδρος του Λεβαδειακού είναι ο Κομπότης και της Ένωσης ο Τοπολιάτης Δύναμης. Αλλά και πρόεδρος της ένωσης Ημαθίας που πρωτεύουσα έχει την Βέροια είναι ο κ. Καραμελίδης και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.Και βάλανε τον Σταύρο Μάνταλο από την Καβάλα που μας ήρθε μέσω Αθηνών. Διαιτητής ικανός πλην όμως και έξυπνος και δεν θα πάει κόντρα στην σταδιοδρομία του. Άντε τώρα να βρεις ποιο δεν θέλει να κακοκαρδίσει.   
      
                       Αγώνας : :Ατρόμητος --ΠΑΟΚ 

Ο αγώνας χωρίς αύριο για την ομάδα του Π Α Ο Κ Και σε αυτόν τον αγώνα που όλα παίζονται κορώνα γράμματα ο Χριστόφορος έβαλε τον πιο επικίνδυνο διαιτητή να τον διευθύνει. Και αυτός είναι ο Αρετόπουλος ο Αλέξανδρος από τα Τρίκαλα. Και αυτό που εμένα περισσότερο με ανησυχεί είναι ότι πάει πακέτο και ο Σωμαρακάκης ο παρατηρητής διαιτησίας.Πιστεύω ότι τελειώνει το όνειρο του Π Α Ο Κ στο Περιστέρι. Γιατί και ισοπαλία αρκεί για να πάει στη γωνία η ομάδα της Θεσσαλονίκης. 


                    Αγώνας : Γιάννινα --Πανιώνιος 

Πρέπει να είναι το ωραιότερο παιχνίδι γιατί και οι δυο ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο Και το σπουδαιότερο σφυρίζει ότι βλέπει ο διαιτητής Κουκουλάκης Μιχάλης . Οι παίκτες του στοιχήματος δεν έχουν να λύσουν καμία δυσκολία στα προγνωστικά τους. Που σημαίνει ότι δεν θα έχουμε φακτσοσφυρίγματα.

                         Αγώνας  :Ολυμπιακός-- Εργοτέλης 


Καλά και να θέλει τίποτα δεν μπορεί να κάνει ο Εργοτέλης Ο ορισμός του  διαιτητή Παπαπέτρου πρόκληση 


              Αγώνας  :Κέρκυρα -- Καλλονή 


Δεν μπορώ να καταλάβω τι παιχνίδι παίζεται σε βάρος ενός διαιτητή που κατά την γνώμη μου είναι από τους ικανότερους και τους πιο αξιοπρεπείς 
Και τον στέλνουν να πάει τρεις φορές στην Κέρκυρα δυο ως διαιτητής και μια ως τέταρτος. Και τους αγώνες που σφύριξε ήταν όλοι ντέρμπι. εκτός του πρώτου  Ολυμπιακού -- Νίκης Βόλου. Τα άλλα ήταν :Καλλονή -- Λεβαδειακός , Βέροια --Παναιτωλικός , Κέρκυρα --Ξάνθη .Παναιτωλικός --Ατρόμητος , Κέρκυρα --Καλλονή )Κάποιος του την έχει φυλαγμένη 
Γιατί όταν βάζεις παρατηρητές διαιτησίας χωρίς προσωπικότητα διαιτητική 
Γιατί δυο φορές στέλνεις την κ. Γρυλάκη παγκοσμίως άγνωστη να τον κρίνει. τον Δαγκλή και τον Μαζαράκο. Που όλων η πορεία τους είναι ανύπαρκτη. 
Και μου κάνει εντύπωση που στον αγώνα Κέρκυρας Καλλονής βάζει τον Χρήστο Γενναίο να τον βαθμολογήσει που είναι του συστήματος. Αφού σε οκτώ αγώνες που πήγε οι τρεις ήταν με την ομάδα του Ολυμπιακού. Και ερωτώ γιατί δεν μπορεί να διευθύνει έναν αγώνα ΠΑΟ- Ολυμπιακού και μπορεί ο Καλογερόπουλος Παίκτες του στοιχήματος βασιστείτε στην ικανότητα και εντιμότητα του Γιώργου Δασκαλόπουλου. 

              Αγώνας  :Ο Φ Η -- Π Α Ο 


Ο Διαιτητής Δημητρόπουλος μετά τον αγώνα  Παναχαϊκής -- Ολυμπιακού για το κύπελλο  έπρεπε να είχε δει την πόρτα της εξόδου από την διαιτησία. Και ο Χριστόφορος τον στέλνει να διαιτητεύσει ένα παιχνίδι που άμα χάσει ο Παναθηναϊκός ή φέρει ισόπαλο αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός ονομάζεται πρωταθλητής αν χάσει ή φέρει ισόπαλο αποτέλεσμα ο Π Α Ο Κ. Και όλως τυχαία θα τον βαθμολογήσει ο Δημήτρης Γκρούτσης που ξέρει να καλύπτει τους διαιτητές όπως έκανε και μα τον Μάνταλο στο Κύπελλο Όλα είναι τακτοποιημένα. όταν σωστά λειτουργεί το σύστημα. Να μη εκτεθεί 


            Αγώνας  :Παναιτωλικός -- Αστέρας 


Οι δυο αυτοί διαιτητές μετά τον τελικό του Κυπέλλου έπρεπε να είχαν διαγραφεί από τα μητρώα της διαιτησίας αυτοί συνεχίζουν να σφυρίζουν και αδιαφορούν αν όλοι τους σφυρίζουν Αυτοί κάνουν την δουλειά τους 
Η φωτογραφία είναι μετά τα επεισόδια για το μη καταλογισμό του πέναλτι που έπρεπε να ακολουθήσει και την αποβολή του Μανιάτη.  

Κύριε Υπουργέ του Αθλητισμού 

Αυτοί είναι οι διαιτητές που θα διαιτητεύσουν τους αγώνες του Σαββατοκύριακου . Υπάρχουν και άλλοι χειρότεροι που δεν θα αγωνιστούν. Αυτή λοιπόν η στάνη αυτούς τους διαιτητές βγάζει που υπηρετούν ένα σύστημα. 
Για να φτιαχτούν χρειάστηκε χρόνος πολύς . Αλλά όμως και αυτοί που έρχονται από τις άλλες κατηγορίες το ίδιο είναι αφού οι επιλογές είναι αυστηρές . Με πρώτο προσόν που πρέπει να έχουν  η πίστης στο σύστημα. 
Και να λάβετε υπόψη σας κ. υπουργέ ότι σε μια εποχή ανεργίας υπολειτουργούν οι σχολές διαιτησίας Γιατί γνωρίζουν ότι αν δεν προσκυνήσουν δεν θα προχωρήσουν .Βαθιές λοιπόν είναι οι ρίζες που το ποδόσφαιρο μας το παρακολουθούν τους αγώνες Σούπερ Λίγκα 15.000 φίλαθλοι . Τόσοι πηγαίνουν σε ένα παιχνίδι Γ κατηγορίας στο Αγγλικό πρωτάθλημα.