Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο Νικηφόρος ο εχθρός της Κορίνθου είχε προβλέψει την πορεία της Κορίνθου...

Μα κανένας δεν σέβεται την ιστορία της Κορίνθου για να δώσει ένα τέλος στον διασυρμό της 

Με έβρισαν με απείλησαν και με χαρακτήρισαν σοβαροί άνθρωποι ακόμα και από την τηλεόραση ότι είμαι εχθρός της Κορίνθου. 
Από τότε που ήρθα στην Κορινθία είχα πέσει στην πτώση της Κορίνθου. και έβλεπα ότι δεν υπήρχε καμία γιατριά γιατί όσοι την διοίκησαν ήταν για διαφημιστικούς λόγους. Εκτός από την περίπτωση Δημήτρη Προβή και Γιάννη Ανδρούτσου που αυτοί μπήκαν μπροστά γιατί δεν υπήρχε άλλη λύση. 
Κα δεν μπόρεσα να καταλάβω πως είναι δυνατόν μια ομάδα που έχει έναν δήμαρχο που παίζει ξύλο ακόμα για την ομάδα του -- και βρέθηκαν κάποιοι ανόητοι  και χρέωσαν  στα αρνητικά αυτή την κίνηση του πρώτου πολίτη του Δήμου--να αφήνει να διασύρεται η ιστορία του ποδοσφαίρου μας στο όνομα της ομάδας αυτής .
Και τώρα κάποιος θα βρεθεί και θα με ρωτήσει από που κατάλαβα την πορεία της ομάδας ότι θα έχει αυτό το τέρμα. 
Κάποτε ο Χότζας πηγαίνοντας στο Καφενέ είδε ένα γείτονα να κόβει ένα κλαδί. 
Και του φώναξε πρόσεχε  γιατί θα πέσεις. Μετά από λίγο έφθασε ο γείτονας κουτσαίνοντας στο καφενέ και ρώτησε εναγωνίως τον Χότζα Που το κατάλαβες ότι θα πέσω Και ο Χότζας του είπε Μα αφού καθόσουν επάνω στο κλαδί που έκοβες" 
Γιατί αναγκάστηκα να σας αναφέρω αυτό το παράδειγμα είμαι υποχρεωμένος να σας εξηγήσω. 
Το 2004 ανέλαβε την διοίκηση της Κορίνθου με όχι σωστό τρόπο ο κ. Τσιχριτζής και παρατήρησα ότι νοιαζόταν μόνο για την ομάδα χωρίς να ενδιαφερθεί για την υποδομή Δημιούργησε ως Ακαδημία μια ομάδα δίνοντας την ονομασία Κόρινθος 06. Αλλά δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη γιατί εκεί κατοικούν καραβομάνες .
Και έτσι την εγκατέλειψε στους γονείς των παιδιών που έπαιζαν μπάλα. 
Και αν η ομάδα βασιζόταν στην Κόρινθο 06 σήμερα ίσως  να έπαιζε ακόμα και στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας. 
Μα ο κ. Τσιχριτζής δεν ακολουθούσε την τακτική των παιδιών του Α Ο Λουτρακίου που έφτιαξαν ομάδα στηριζόμενη επάνω στην υποδομή. 
Αντίθετα χρησιμοποίησε εν γνώσει του τιμωρημένο παίκτη για να μηδενιστεί η ομάδα. Και να χάσει το πρωτάθλημα κάνοντας πολλούς  συνδυασμούς.
Τους οποίους έχω γράψει σε συνέχειες χωρίς να νοιάζεται . Μα ούτε ο κ. Τσιχριτζής δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του αφού οι καταγγελίες μου είναι  βαρύτατες  Τον προκάλεσα να με οδηγήσει στην Δικαιοσύνη.Αλλά δεν τολμά 
Αυτός είναι ο νεκροθάφτης της Κορίνθου. Που αφού και με την περίπτωση της Ηλιούπολης τα ίδια έκανε. Και όταν σταμάτησε να παρουσιάζει ενδιαφέρον η ομάδα της Κορίνθου την άφησε για να γίνει πρόεδρος της Ένωσης. Και δυστυχώς αυτόν τον άνθρωπο τον υποστήριξα ακόμα και εγώ . Και αναγκάζομαι να ζητάω συνεχώς συγνώμη. Η συνέχεια ήταν καθορισμένη. Ο Διάδοχος Σωτήρας Μαυρονάσος  ήταν βέβαιο ότι θα πέσει γιατί δεν είχε την ικανότητα .
Βέβαια η εκμετάλλευσης του νεαρού Παντελή  Μπιτούνη ήταν μια έξυπνη κίνηση να ελευθερωθεί από την θέση του προέδρου για να μπορέσει να είναι υποψήφιος για την ένωση. Εδώ εξαπάτησαν τον Μπιτούνη γιατί ο κ. Τσιχριτζής δεν είχε αυτό το δικαίωμα.παραχώρησης  Με την κίνηση του αυτή ο Μπιτούνη έδωσε από την τσέπη του πάνω από 100.000 ευρώ. Γιατί είχε την ψευδαίσθηση ότι ήταν αφεντικό της Κορίνθου. Έπεσε θύμα ο Μπιτούνης και αυτό δεν το γνωρίζει ο κόσμος Η πλαστογραφία και η ταφόπετρα που έβαλε ο Μάριος Σταματάκης ήταν όλα δρομολογημένα. .
Αυτό που δεν περίμενα ήταν οι ενέργειες που έκανα άνθρωποι που ποδοσφαιρικά εκτιμούσα να ταχθούν με τον Τσιχριτζή και μέσα σε χρόνο ρεκόρ να καταλάβουν το λάθος των και να αποχωρήσουν. Τα λάθη δεν διορθώνονται με λάθη. Γιατί η αποχώρησης τους από το Δ Σ της ομάδας μαχαιριά πισώπλατη