Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Παρατηρητής τάξεως του αγώνα Ολυμπιακού -- Α Ε Κ ο κ Μιχαλιός Τσιχριτζής λόγω ειδικών προσόντων


Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Μιχάλης Τσιχριτζής και σήμερα είναι πρόεδρος  της ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας. Είναι ένας από τους πενήντα τρεις που βγάζουν το διοικητικό συμβούλιο της Ε Π Ο . 


Και το αρμόδιο όργανο τον όρισε παρατηρητή  τάξεως του  αγώνα.Ολυμπιακού --Α Ε Κ  Και πριν από δυο χρόνια και πάλι ΄είχε οριστεί  στη θέση αυτή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τα γνωστά αποτελέσματα .

Βέβαια τότε παρέα είχε τον φίλο του αστυνομικό υπάλληλο όπως και στις εκλογές της ένωσης κ. Αθανάσιο Ιατρού Γιατί ο Ελληνικός λαός πληρώνει για την ασφάλεια του και οι αστυνομικοί να συνοδεύουν ιδιώτες Και να κάνουν μηνύσεις  και αγωγές μήπως και τρομοκρατήσουμε αυτό τον Νικηφόρο και σταματήσει να ζητά φορολογικές ενημερώσεις . Μα δεν ήξεραν δεν ρωτούσαν 
Τώρα δεν γνωρίζουμε ποιος τον βοήθησε για να ανέβει και να κατέβει τα σκαλιά. που οδηγούν στην εξέδρα. Γιατί ο κ. Τσιχριτζής δεν μπορεί να καθίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα όρθιος  

Και ένα μέρος των καθηκόντων του παρατηρητή είναι 






Σχόλιο Νικηφόρου 

Αυτά είναι τα καθήκοντα σου κ. Τσιχριτζή και εγώ ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος σε ρωτώ σε ποια θα μπορείς να ανταποκριθείς μια και ο πανάγαθος σου χάρισε πλούσια σωματικά προσόντα . Θα μου πεις  ότι μπορεί να είχε βοηθό. Το ασπάζομαι αλλά και ενίσταμαι αφού δεν θα είχες προσωπική γνώμη .Αλλά αν επικαλεστείς αυτό το επιχείρημα  αυτομάτως δηλώνεις ότι είσαι ακατάλληλος για να είσαι παρατηρητής 
Άρα παρατηρητής αγώνα είσαι για να συμπληρωθεί η θέσης και άλλοι εκτελούν τα καθήκοντα. Και πρέπει να έχεις και κανέναν κολαούζο που να σου κρατούσε και την ειδική καρέκλα ( όπως γίνεται στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια που πηγαίνεις  αφού οι καρέκλες που υπάρχουν στις κερκίδες δεν είναι των δικών διαστάσεων . 
Αυτά τα λεφτά έλεγε ο Γιάννης ο Σουρτζής που παίρνετε να μη τα βάζατε στην τσέπη σας αλλά σε ένα ταμείο που θα λεγόταν αρωγής ποδοσφαιριστών. 
Και εσύ ευαίσθητε πρόεδρε δεν του έκανες μήνυση για δυσφήμιση αλλά αγωγή που δεν έχει μεγάλη διαδικασία στο ακροατήριο. Και αν κερδίσεις οικονομικά στοιχεία .
Είπαμε κ. Τχιχριτζή το 2015 είναι για μένα έτος αγώνων