Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο το διοικούν τα φαντάσματα γιατί προσδοκάς κάτι σωστό

Η εφημερίδα Ώρα των Σπορ γράφει και μάλιστα στην πρώτη σελίδα και με γράμματα πολύ μεγάλα ότι γιατί ο υπουργός του Αθλητισμού πήγε στο υπουργείο της δικαιοσύνης. 
Με απλά Ελληνικά ενώ τον κακό λύκο τον έχουμε μπροστά μας εμείς ψάχνουμε να βρούμε τα πατήματα του Το ξύλο πέφτει παντού και όλοι σφυρίζουν ευχαριστημένοι. 
Το περασμένο Σαββάτο ο Παναθηναϊκός πεντακάθαρα κέρδισε με 2-3 στην Κρήτη τον Ο Φ Η 
Και παρεξηγήθηκαν για την ήττα και τα έκαναν όλα άνω κάτω. Και αυτή η ομάδα συμμετέχει στο πρωτάθλημα από την μια και από την άλλη  της αφαιρούν βαθμούς γιατί οφείλει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. νυν και παλαιούς. 
Στο νομό Ηλείας ποδοπατούν διαιτητές και συμπτωματικά δεν έχουμε ανθρώπινα  θύματα.Και είμαι βέβαιος ότι αυτοί που επαναστάτησαν να μη είναι με την διοίκηση της ένωσης που αυτή είναι η δύναμης και όχι ο υπουργός.
Και η διοίκηση της Τσέλσι έδωσε μαθήματα διοικητικά. Όταν κατέβασαν από το μετρό των  Παρισίων κάποιον έγχρωμο επειδή δεν ήθελαν μαζί να βρίσκονται στο ίδιο βαγόνι. Και ψάχνουν να τους βρουν για να τους απαγορεύσουν την είσοδο για πάντα στο γήπεδό τους. 
Βρες μου μια διοίκηση σήμερα που θα μπορούσε να τα βάλει με τους οργανωμένους. Και μια εφημερίδα για να λέμε την αλήθεια ολόκληρη χωρίς να κόβουμε αυτά που δεν μας αρέσουν .