Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Να γιατί τα γήπεδα μα είναι άδεια



Αυτό είναι το Μετρό των Παρισίων Είμαι βέβαιος ότι κάποιοι ιδίως οι πολυταξιδεμένοι θα γέλασαν και θα είπαν ότι θέλει ο Νικηφόρος να μας κάνει τον Ευρωπαίο . Προς Θεού ποτέ δεν θα ήθελα να παίξω τον ρόλο αυτόν 
Απλά θέλω να σας ενημερεώσω γιακάποια επεισόδια που έγιναν
Σάλο και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ρατσιστικό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης από οπαδούς της Τσέλσι στο Παρίσι, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας τους με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League.
Στο βίντεο που κυκλοφόρησε το βράδυ της Τρίτης, διακρίνονται οπαδοί της Τσέλσι να εμποδίζουν με τη βία έναν μαύρο άνδρα να επιβιβαστεί στο μετρό, σπρώχνοντάς τον έξω από το βαγόνι. Στη συνέχεια, αφού έχουν πετάξει έξω τον μαύρο επιβάτη, ακούγονται να φωνάζουν "Είμαστε ρατσιστές, είμαστε ρατσιστές, και αυτός είναι ο τρόπος που μας αρέσει"...
Το βίντεο με την ρατσιστική επίθεση έκανε το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου μέσα σε ελάχιστο χρόνο, προκαλώντας και την παρέμβαση της διοίκησης των "μπλε". Η Τσέλσι με ανακοίνωσή της καταδίκασε έντονα το ρατσιστικό επεισόδιο και δεσμεύτηκε ότι ερευνήσει το περιστατικό.
«Τέτοια συμπεριφορά είναι απεχθής και δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή την κοινωνία. Θα στηρίξουμε κάθε ποινική ενέργεια σε βάρος όσων εμπλέκονται», αναφέρεται στην ανακοίνωση των «μπλε» και προαναγγέλλονται «καμπάνες» από τη διοίκηση εφόσον αποδειχθεί ότι κάποιος από τους εμπλεκόμενους έχει κάρτα διαρκείας ή είναι μέλος του συλλόγου.

Αν όλα αυτά τα έκαναν δικοί μας οι διοικήσεις θα προσπαθούσαν να τους καλύψουν. Αυτή είναι η διαφορά της μεγάλης από την μικρή ομάδα . Η διοίκησης. 
Όταν και εμείς αποκτήσουμε τότε θα κάνουμε και ποδόσφαιρο.