Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Άκουσα ...είδα ... διάβασα και κρίνω για να με κρίνετε

Είναι η πρώτη φορά που ομάδα  που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος δεν μπορεί να συμπληρώσει εννέα παίκτες για να αρχίσει ο αγώνας Δυστυχώς είχε μόνο οκτώ παίκτες. Και αυτό να παρουσιαστεί σε μια ομάδα όπως είναι αυτή του Ηρακλή Ξυλοκάστρου που είχε μια από τις καλύτερες ομάδες της υποδομής. 
Και δεν μπορώ να καταλάβω που πήγε όλη αυτή η στρατιά των παικτών της ομάδας του Ηρακλή. έχει χαθεί; 
Γιατί Πολύκαλύτερα θα ήταν να έπαιζε ο Ηρακλής όχι στην Α2 κατηγορία αλλά στην Β προκειμένου να κρατήσει ζωντανή την κυψέλη της Γιατί η εικόνα που μας παρουσίασε η ομάδα του Ηρακλή Ξυλοκάσστρου είναι ακριβώς αυτά που συμβαίνουν στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο από την ημέρα που ήρθαν οι σωτήρες για να μας  το βυθίσουν. 


Ένα τεράστιο πρόβλημα που αρχίζει να κλονίζει την τοπική διαιτησία Έχουμε ένα παιχνίδι να γίνεται σε βάρος των Κορινθίων διαιτητών.Το περασμένο Σάββατο ο Κορίνθιος διαιτητής έβγαλε μια δεύτερη κίτρινη  κάρτα σε βάρος παίκτη της Καλλονής . Και βγήκε ένας δημοσιογράφος και καταφέρθηκε σε  βάρος του διαιτητή μας σας να έκανε το χειρότερο έγκλημα. Και έχω παρατηρήσει ότι δεν είναι η πρώτη φορά πουν αυτό να γίνεται σε βάρος ενός διαιτητή που δεν έχει κάνει το έγκλημα. Ενώ δεν καταφέρονται με την ίδια σκληρότητα σε  βάρος διαιτητών που έχουμε πέρα για πέρα αλλοίωση αποτελέσματος 

Είναι καιρός  αυτοί που σήμερα διοικούν την ένωση να πάρουν αποφάσεις αν θέλουν να τελειώσει το πρωτάθλημα και να μη ξαναδούμε το φαινόμενο του Ηρακλή. Οι διαιτητές να μειώσουν κατά 50% τις αμοιβές των. Επίσης οι κάρτες να έχουν μόνο διοικητική ισχύ Που σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να αγωνιστούν οι παίκτες. Να μη πληρώνουν όμως ούτε μονόλεπτο. Αυτά σας συνιστώ πριν να βρεθεί το ποδόσφαιρο μας πεταμένο στα αζήτητα.