Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ο Νικηφόρος ενημερώνει με στοιχεία για να μη υπάρχει άλλοθι σε κανέναν


Αυτοί  θα είναι οι άρχοντες του Κυριακάτικου αγώνα 




ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ---ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: :ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΟΠΤΕΣ:: ΓΡΕΒΕΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ--ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:ΒΟΣΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:::ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ας σας παρουσιάσω τους άρχοντες  
Σιδηρόπουλος  Αναστάσιος  


Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος το πρωί της Τετάρτης μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του Κάκου και Κουκουλάκη.

Το περιστατικό συνέβη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά όπου βρέθηκαν την Τετάρτη οι διαιτητές για να περάσουν από αγωνιστικά τεστ.

Την ώρα που τελείωσαν κι ενώ οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει, έξω από τα αποδυτήρια υπήρχαν δύο άτομα με σκουφάκια, που μπροστά στα μάτια των Κάκου και Κουκουλάκη, χτύπησαν με γροθιές τον Σιδηρόπουλο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα!

Οι συνάδελφοι του 31χρονου διαιτητή είδαν το αριθμό της πινακίδας, η οποία λίγο αργότερα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη τον Κορυδαλλό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος είχε σφυρίξει το περασμένο Σάββατο την αναμέτρηση του Ολυμπιακό Βόλου με τον ΠΑΟΚ, ενώ ήταν διαιτητής φέτος και στα δύο ντέρμπι της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Όλα αυτά κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο. 

Μάντσεστερ Σίτι---ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-2




 













Αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-2) αποδείχτηκε Ελληνας διαιτητής, Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ο Έλληνας ρέφερι προκάλεσε την οργή της αγγλικής ομάδας όταν σε φάουλ του Πόντους Βέρνμπλουμ πάνω στον Αργεντινό φορ, δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον πραγματικό… δράστη, αλλά παρατήρησε λάθος παίκτη της ΤΣΣΚΑ με αποτέλεσμα να γλιτώσει την κόκκινη κάρτα.

Παράλληλα οι «πολίτες» θεωρούν ότι τους αρνήθηκε δύο πέναλτι στον Σέρχιο Αγουέρο. 

Μάλιστα με δηλώσεις του ο Βενσάν Κομπανί παραδέχτηκε την κακή εικόνα της Σίτι, αλλά δεν μπορούσε να μην σχολιάσει τον Σιδηρόπουλο:

«Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Είμαστε άτυχοι φέτος σε αυτόν τον τομέα. Όμως το να δείχνεις κίτρινη κάρτα σε λάθος παίκτη είναι για γέλια. Έγινε όμως. Όλοι κάνουμε λάθη και πιθανότατα εμείς κάναμε στο ματς περισσότερα λάθη από τον διαιτητή. Κάποια στιγμή θα πάρουμε κι εμείς ένα σφύριγμα που θα ξεσηκώσει τους αντιπάλους. Δεν μπορεί να είναι πάντα όλα εναντίον μας», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της Σίτι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είχαμε καλή απόδοση. Στα τελευταία 20 λεπτά είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε παρότι με εννιά παίκτες στο γήπεδο. Όμως στα προηγούμενα 70’ δεν ήμασταν καλοί κι αυτό είναι ευθύνη όλης της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο όμως πάντα υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες και πρέπει να αντιδράσουμε»


Αποκαλύψεις για την εμπλοκή Σιδηρόπουλου στα στημένα

Αποκαλύψεις για την εμπλοκή Σιδηρόπουλου στα στημένα

O Τάσος Σιδηρόπουλος, o διαιτητής ο οποίος προκάλεσε... σάλο με τις υποδείξεις του στο πρόσφατο παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα, φέρεται να εμπλέκεται στην περιβόητη υπόθεση των «στημένων» αγώνων σύμφωνα με αποκαλυπτικούς διαλόγους που βγήκαν στον «αέρα» της τηλεοπτικής εκπομπής «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ».

Συγκεκριμένα, δυο πρόεδροι ΠΑΕ, συμφωνούν μεταξύ τους ο συγκεκριμένος διαιτητής να μην σφυρίξει σε αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε άλλο παιχνίδι μεγάλης ομάδας. Αναλυτικά ο διάλογος των δύο παραγόντων όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ»:
Α: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις, όλα καλά θα πάνε. Και το τρίτο θέλω να μου κάνει μια χάρη τώρα. Δεν είναι και λίγες αυτές, να πούμε μη βάζετε τον Σιδηρόπουλο πάνω... δεν είναι δυνατόν...

Β: Ποιο Σιδηρόπουλο πάνω;
Α: Τον Σιδηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Β: Γιατί, Σιδηρόπουλο έβαλε;
Α: Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Παμπορίδη 4 βδομάδες, τον Σπάθα 4 βδομάδες και όχι αυτόν που έκανε έγκλημα 2 βδομάδες. Σαν να λες σ' έχω γραμμένο.
Β: Γιατί εμένα δε μ' έχει γραμμένο με τον Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές;
Α: Ναι, αλλά εγώ τον πρόλαβα τώρα, τον λέω ασ΄ τον έξω και βάλε το Γιάχο - όχι μου λέει το Γιάχο, Βάλε τον Παμπορίδη βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου τoυ λέω στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.
Α: Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα τον πω κι εγώ, αυτό θα τον πω.
Α: Και να σου κρατήσει το Σιδηρόπουλο για την άλλη βδομάδα, για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το κύπελλο τι προβλέπει ο ΚΑΠ.
Β: Τώρα θα το κάνω.

Οι επόπτες Γρεβένης Αλέξανδρος όλως συμπτωματικά ήταν και στον πρώτο γύρο επόπτης του αγώνα Ολυμπιακός --Π Α Ο στο γήπεδο Καραϊσκάκης 




Βοσκάκης Μιχάλη ο τέταρτος που είναι ο εκλεκτός αφού σε είκοσι πέντε αγωνιστικές είχε συμμετοχή στις 21 Έχει  σφύριξει σε 8 και σε 13 ήταν τέταρτος Που σημαίνει σε ευρώ 18.500 ευρώ ή σε δραχμές  6.290.000




Παρατηρητής Διαιτησίας 

Γενναίος  Χρήστος 
Εδώ είναι όλα τα λεφτά 


Ένας επόπτης πρώτης εθνικής κατηγορίας που είναι 28 και μόνο οι 15 πήγαν παρατηρητές διαιτησίας σε αγώνες διαιτησίας  που έδωσε ο Ολυμπιακός και οι 13 ούτε σε έναν Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι ο κ. Γενναίος πήγε στους τέσσερις αγώνες ποσοστό 26,6%. Και σχεδόν οι μισοί να μη έχουν πάει ούτε μια φορά. 
Ο Χριστόφορος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη αλλά και ο Νικηφόρος παρακολουθεί τα πάντα . Και μια και έχω περάσει από πολύ μεγάλες σχολές γι αυτό δεν θα πιαστώ ποτέ κορόιδο και ιδίως σε αυτούς που δεν κρατάν ούτε τα προσχήματα. 

Ζήτω η ανεξάρτητη Ελληνική Διαιτησία 

Κύριε Μελισσανίδη 

Κύριε Αλαφούζο 

Κύριε Σαββίδη 

Ο Άγγελος Τερζάκης υποστηρίζει "...μέσα στο ανθρώπινο πλάσμα λαγοκοιμάται η μαζοχιστική λατρεία του αφέντη. Ας λένε ότι θέλουν όταν γυρίσουν οι καιροί την ουρά τους : ο Στάλιν λατρεύτηκε - αλλοίμονο - ο Χίτλερ το ίδιο".
Να μελετήσετε καλά τα λόγια αυτά