Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Είδα ...διάβασα ...άκουσα και τα κρίνω για να με ...κρίνετε

Σήμερα θα σας περιγράψω ένα πολύ όμορφο που μου είπαν και αφορά τον Γιώργο τον Δασκαλόπουλο 
Που η επιτροπή ορισμού διαιτητών τον όρισε να διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ των ομάδων Κόρινθος 06 και του Α Ο Ζευγολατιού. Και κατά γενική ομολογία υπήρξε αψεγάδιαστος. 
Βρισκόμαστε στο τέλος της καθυστέρησης και έχει σφυρίξει φάουλ ο Γιώργος σε βάρος της ομάδας Κόρινθος 06.Και είναι πολύ φυσιολογικό ότι δεν θα μπορέσει να κάνει κάνει επίθεση πλέον η ομάδα της Κορίνθου. Και ενώ μπροστά  στην εστία της ομάδας γίνεται το σώσε ο διαιτητής τους λέει τι σκοτώνεστε  αφού ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος.και σφυρίζει την λήξη . 


 Οι δυο ηγέτες των πλέον δημοφιλών ομάδων της χώρας μας είναι καιρός να πάρουν θέση και να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες των. 
Γιατί αν κατορθώσουν και αποβάλουν τα στοιχεία αυτά είναι πιο ανώτερη η επιτυχία τους από πολλά πρωταθλήματα. Είναι καιρός να ξαναρχίσουν να πηγαίνουν στο γήπεδο οι οικογένειες και οι γειτονιές. Και να σταματήσει το φαινόμενο Να πηγαίνουν στα ελληνικά γήπεδα μιας αγωνιστικής της σούπερ λίγκα όσοι πηγαίνουν στην Αγγλία σε ένα αγώνα Γ εθνικής κατηγορίας.