Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Να κυνηγηθούν οι φαλτσοσφυρίχτρες γιατί γελοιοποιούν την διαιτησία

Ονομάζεται Αναστάσιος Παπαπέτρου και ο πατέρας του ήταν και αυτός διαιτητής Που έπρεπε να είχε αποβληθεί μετά τον αγώνα Λάρισας -- Πανσεραϊκού για το πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας.Που έκανε ένα ολόκληρο γήπεδο στην αρχή να γελά και στο τέλος να τον κυνηγάει. Γιατί έδωσε οφ σάιτ μετά από πλάγιο Και έκανε μετά εγκλήματα σε βάρος της Λάρισας 
Και αυτόν ο Μπριάκος με τον Δούρο τον ανέβασαν στην πρώτη κατηγορία  για να διδάξει τι σημαίνει αντι-κανονισμός Έπνιξε στον αγώνα Ολυμπιακού -- Εργοτέλη τρία πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και σφύριξε ένα που δεν ήταν Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος Και όμως η επιτροπή του όρισε να διευθύνει  εννέα αγώνες αριθμό πολύ μεγάλων για διαιτητή. Και τέταρτος πέντε φορές Που όλα αυτά μεταφραζόμενα σε ευρώπουλα μας κάνουν 16.000  ή σε δραχμές 5.440.000 .
Και αυτά μέχρι την 24 αγωνιστική. Που σημαίνει ότι πληρώνουμε κάποιους για νανα γελοιοποιούν το θεσμό της διαιτησίας στο ποδόσφαιρο. 

                       Ο Διαιτητής αυτός ονομάζεται Ιωαννίδης Κωνσταντίνος και ανήκει στην γειτονική ένωση της Αργολίδας. Που διαιτήτευσε τον αγώνα Ξάνθη –Πλατανιάς και ακύρωσε κανονικό τέρμα της Κρητικής ομάδας. Χωρίς να δούμε καμία ανακοίνωση από πλευράς Ξάνθης από αυτές τις ολοσέλιδες που μας έχει συνηθίσει ο κ Πανόπουλος το αφεντικό της Ακριτικής  ομάδας Διαιτητικός του σταθμός  ο αγώνας Βέροιας - Ολυμπιακού.
 Οικονομικά είναι ριγμένος αφού έχει διαιτητεύσει έξη αγώνες και πήγε και σε δυο τέταρτος για να εισπράξει 10.000 ευρώ ή σε δραχμές 3.440.000