Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Ο Μιχάλης Τσιχριτζής συνεχίζει να μας δουλεύει έχοντας δίπλα του και τον δήμαρχο Κορινθίων



Διάβασα ότι είπε ο ευτραφής πρόεδρος στην κοπή της πίτας της ένωσης  τα παρακάτω


Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ κ. Τσιχριτζής στον χαιρετισμό του καλωσόρισε τους παράγοντες των ομάδων  και τους διαιτητές  και πέρα από τις καθιερωμένες ευχές αναφέρθηκε στην έλλειψη οικονομικών πόρων που ταλαιπωρεί όλες τις  Ε.Π.Σ. Ο κ. Τσιχριτζής τόνισε ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια οι επιχορηγήσεις που έχουν εξαγγελθεί από  το υφυπουργείο Αθλητισμού να βρουν το δρόμο τους προς τα ερασιτεχνικά σωματεία όχι μόνο για να προσφέρουν μια μικρή «ανάσα» αλλά κυρίως ως ηθική αποζημίωση για τους παράγοντες που στηρίζουν καθημερινά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Σχόλιο Νικηφόρου 

Ευτραφέστατε Πρόεδρε των διαιτητών δεν έχω την απαίτηση να τα καταλαβαίνεις όλα. Αλλά  όμως τα στοιχειώδη είσαι υποχρεωμένος λόγω της ιδιότητας που φέρεις να τα καταλαβαίνεις. 
Κόβετε την πίτα από κοινού με την ένωση στο θέατρο του Δήμου Κορινθίων και ο συνάδελφος σας σε όλα σας καλωσορίζει που σημαίνει ότι οι διαιτητές αποτελείτε τσόντα στην εκδήλωση αυτή. Και που σας έβαλε γιατί δεν πήγαιναν τα σωματεία όπως και επαληθεύτηκε 
Λυπάται τα σωματεία ο ευαίσθητος πρόεδρος γιατί τα φέρνουν δύσκολα. Αλλά όμως δεν ακολουθεί το πρόγραμμα του Παναγιώτη Λαμρινού που οι τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές δεν θα πληρώνουν ΄πρόστιμο αλλά μόνο διοικητικά μέτρα  θα ισχύουν Δηλαδή δεν θα μπορεί να παίξουν οι ποδοσφαιριστές 
Επίσης ο Παναγιώτης Λαμπρινός είχε αναλάβει την υποχρέωση να μειώσει τις αποδοχές των διαιτητών κατά 50% 
Όλα λοιπόν αυτά που είπε ο κ. χοντρόπετσος πρόεδρος ήταν πέρα για πέρα αναληθή γιατί αν ήθελε να ανακουφίσει τα σωματεία υπήρχαν τρόποι.
Και με αυτά που είπε μπορώ να τον χαρακτηρίσω τραγικό ηθοποιό. Και λόγω μεγάλης απόδοσης και σωματικών προσόντων μπορώ ακόμα να τον κατατάξω στο επίπεδο της Άννας Συνοδινού.