Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ο Νικηφόρος ένας ηλίθιος συνεχίζει να πολεμά όταν οι θιγόμενοι αδιαφορούν



Είναι επικίνδυνο να είσαι ειλικρινής εκτός αν

είσαι και ηλίθιος.

















Παρακολουθώ με πολύ μεγάλη προσοχή όλα αυτά που συμβαίνουν στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο και διαπιστώνω ότι υλοποιούνται στο πρόσωπο μου
τα λόγια του Μπέρναρντ Σω και μόνος μου τον  έχω κατατάξει στην κατηγορία των ηλιθίων Αφού τόσα γίνονται στο χώρο του ποδοσφαίρου μας και κανένας δεν γράφει το παραμικρό.
Δέχτηκα επίθεση από κάποιον νεαρό στη Νεμέα και κανένας δεν βρέθηκε να πει μια καλή κουβέντα όταν εγώ έβγαλα όλα τα παρασκήνια στον αέρα
Και ζήτησα κάποια στοιχεία από τον πρόεδρο του Παννεμεατικού και όχι δεν μου τα έδωσε αλλά δεν καταδέχτηκε ούτε και  να μ απαντήσει.
Και μπορεί ο κ, πρόεδρος ακόμα και διαφημίσεις να δίνει στους δημοσιογράφους που δεν γράφουν κουβέντα για τους σφαγιασμούς που έχει υποστεί  η ομάδα του Παννεμεατικού Ενώ αντίθετα έχω γράψει χιλιάδες λέξεις για τις αδικίες που γίνονται στην ομάδα της Νεμέας.

Φωτογραφία του χρήστη ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963.


Βγήκε αυτή η απαράδεκτη ανακοίνωση που ενώ έχει και αριθμό απόφασης και αριθμό πρωτοκόλλου δεν υπάρχει υπογραφή ενώ υπάρχει το Δ Σ του Π Α Σ Κόρινθος και από κάτω μια μάλλον μονογραφή Και εδώ έχουμε δυσφήμιση όταν γράφει ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν υψηλό κόστος.
Και δεν βγαίνει ένας να γράψει ότι που θα φιλοξενήσετε τους μαθητές ότα δεν υπάρχει μια καντίνα που θα μπορέσει στοιχειωδώς να εξυπηρετήσει τους μαθητές.για να μη πέσουν θύματα εκμετάλλευσης.
Είμαι λοιπόν ηλίθιος όταν ασχολούμαι με θέματα που οι θιγόμενοι τηρούν άκρα του τάφου σιωπή;