Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Να γιατί δεν τολμούν να απαντήσουν στα ερωτήματα μου οι Νεκροθάφτες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου επειδή έχουν τα παιδάκια που τα χρησιμοποιούν για να με βρίζουν για να τρομοκρατηθώ και να τα βάλω στα πόδια

Όταν μου έβρισαν την πεθαμένη μάνα μου χωρίς λόγο και αιτία ομολογώ ότι πάγωσα αλλά δεν μπορούσα να κάνω το παραμικρό γιατί κανένας δεν μπόρεσε
να τα βάλει με τον όχλο.Που εκεί μέσα βρίσκουν τα δειλά ανθρωπάκια την δύναμη τους γιατί καλύπτονται πίσω από τους πολλούς ανώνυμους και έτσι χάνονται τα ίχνη τους.
Δέχτηκα και μια ανακοίνωση που με χαρακτήριζαν με επίθετα τα οποία ήταν συκοφαντικά.Δεν μπορούσα να κάνω το παραμικρό γιατί δεν θα την πλήρωνε ο κατασκευαστής της επιστολής αλλά αυτός που έφερε τον τίτλο του προέδρου που ήταν άσχετος
Στη Νεμέα με πλησίασε ένας νέος άνθρωπος και άρχισε να καταφέρετε εναντίον μου και να μου λέει ότι μου δίνουν τα γράφω Και σε ερώτηση μου πως τον λένε αρνήθηκε να μου πει πως ονομάζεται.
Πολύ με χαρακτηρίζουν υβριστή γιατί μπερδεύουν την αυστηρή κριτική μου που περιέχει στοιχεία αληθινά και τα οποία μη μπορώντας να απαντηθούν με ονομάζουν υβριστή.
Ποιον εμένα που αγωνίστηκα μ όλες μου τις δυνάμεις και ξεσκέπασα όλους αυτούς που την οδήγησαν στα χωράφια.Και από αυτούς κατευθύνεστε και σας βάζουν να με πολεμάτε μια και η αλήθεια τους κάνει κακό μια και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα που έχουν κάνει στην ομάδα που εσείς αγνά την αγαπάτε ανιδιοτελώς ενώ αυτοί με ιδιοτέλεια.Και βάζουν εσάς μπροστά για να καλύψουν την ποδοσφαιρική τους ανικανότητα. 
Σας ρώτησα να μου πείτε το όνομα του προέδρου σας και κανένας δεν το ήξερε.
Υποστηρίζετε μια ομάδα που ηττήθηκε από την Κόρινθο  06 τρεις φορές και έχετε δεχτεί 9 τέρματα και έχετε πετύχει 3.Αυτή είναι η τεράστια διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων. 
Δεν υπηρετώ τα συμφέροντα κανενός παρά μόνο την αλήθεια και την δικαιοσύνη Δημοσιογραφώ από το 2001 και δεν έχω πάρει μονόλεπτο από κανέναν. 
Ρωτήστε αυτούς σας βάζουν να με βρίζετε γιατί δεν δέχονται να με αντιμετωπίσουν αφού ένας υβριστής δεν θα μπορεί να σταθεί μπροστά στον τηλεοπτικό φακό σε διάλογο. Αυτό τα λέει όλα.
.