Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Να γιατί η Ελληνική Διαιτησία έχει αυτά τα χάλια.

                                                          
   
                                     

Δικαιοσύνη είναι η αλήθεια στη πράξη


                                                      BENJAMIN DISRAELI
\




Η διαιτησία στην Ελλάδα



                Αστέρας Τρίπολης --Π Α Ο Κ

                                                 
Ο πρώτος στην Ιεραρχία της Ελληνικής Διαιτησίας Διαιτητής
 Σιδηρόπουλος που τα έκανε μούσκεμα και δεν είναι η πρώτη φορά.


                         Α Ε Κ -- Πανιώνιος
                                                 Αποτέλεσμα εικόνας για Διαιτητή; Αρετόπουλος
Μετά τον αγώνα Πλατανιά--Παναθηναϊκού πριν από τρία χρόνια ο Διαιτητής Αρετόπουλος έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από το ποδόσφαιρο

                            Ολυμπιακός --Παναθηναϊκός
                                                       Αποτέλεσμα εικόνας για Διαιτητή; Ευαγγέλου
Ο Διαιτητής Ευαγγέλου αντί να διαιτητεύει τοπικό πρωτάθλημα του έδωσαν ρόλο που δεν μπορούσε να τον σηκώσουν οι ανύπαρκτοι ώμοι του.

Ο Νικηφόρος Σχολιάζει 

Για να καταλάβετε πως δημιουργούνται αυτοί οι διαιτητές ας κοιτάξουμε το δικό μας σπίτι μια από τα ίδια σπίτια ( ενώσεις) έχουν βγει και ο Σιδηρόπουλος και ο Αρετόπουλος αλλά και ο Ευαγγέλου Ο πρώτος είναι της ένωσης Δωδεκανήσου ο δεύτερος της Ένωσης Τρικάλων και ο τρίτος της ένωσης Αθηνών 
Και εμείς έχουμε έναν διαιτητή της κατηγορίας των παραπάνω που ονομάζεται  Γιάννης Νεοφυτιάδης που τον όρισαν και αυτόν να διαιτητεύσει τον αγώνα Ολυμπιακού --Πανιωνίου και για να γίνει αντιστασιακός αδίκησε τον Ολυμπιακό. Που νομίζω ότι θα έχει εκνευριστεί για όλα αυτά ο προστάτης του Μπριάκος γι αυτή την αλλαγή του.
Μα εδώ αυτόν τον Διαιτητή τον Νεοφυτιάδη  τον έχω χαρακτηρίσει όργανο της ένωσης και δεν φιλοτιμήθηκε να υπερασπιστεί του εαυτού του. Αν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι λεύτερος για να αποδώσει δικαιοσύνη θέλω κάποιος να μου πει γιατί εγώ δεν το πιστεύω. 
Γιατί λοιπόν και οι διαιτητές που τα έκαναν θάλασσα να μη έχουν και αυτοί το ίδιο ιστορικό όπως ο δικός μας Αφού γνωρίζουμε πως δημιουργούνται στις ενώσεις οι διαιτητές. Αφού δεν αξιολογούνται οι ικανοί αλλά οι πιστοί.