Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Τι είσαστε κ. Μίνου δημοσιογράφος ή εκπρόσωπος του Π Α Ο Κ ή αυτό διοριζόμενος εισαγγελέας;

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Μίνου

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν ο δημοσιογράφος Γιώργος Μίνου με ποια ιδιότητα παρουσιάζεται στην Αθλητική Εκπομπή της Δημόσιας τηλεόρασης που την λειτουργία της την πληρώνει ο Ελληνικός Λαός.

Αν ως δημοσιογράφος παρουσιάζεται τότε πρέπει να ακολουθεί τους ίδιους κανόνες που ακολουθούν οι συνάδελφοι του 
Αν εκπροσωπεί τον Π Α Ο Κ ο ιδιοκτήτης του  έχει κανάλι και θα μπορούσε να πάει και εκεί να λέει ότι θέλει αφού θα τον πληρώνει ο κ. Ιβαν.
Τώρα αν θέλει να παίξει τον ρόλο του εισαγγελέα έχουμε παραποίηση αρχής.
Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει σε κρατικό Μέσο Επικοινωνίας και να παίρνει θέση υπέρ του Π Α Ο Κ και να κάνει παρατηρήσεις επάνω σ αυτά που είπαν καλεσμένοι της εκπομπής. Και έφτασε ακόμα και να κάνεις διορθώσεις ακόμα και στον Περικλή Βασιλάκη 
Προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με τον Ολυμπιακό αλλά δεν επιτρέπω από έναν υπάλληλο  που τον πληρώνουν οι πολίτες να κάνει ειρωνικά σχόλια εις βάρος ενός ανθρώπου που στην δική μου εποχή ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και το επεισόδιο με τον προπονητή του Ολυμπιακού ήταν ακριβώς ακριβώς το ίδιο με τον προπονητή του Π Α Ο Κ. Με μια μικρή διαφορά ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έφυγε από το γήπεδο με αναπηρικό καροτσάκι. 
Και όλα αυτά πρέπει να γνωρίζει ο κ. Μίνου ότι είναι δανεικά και όταν κάποιος δανείζεται είναι υποχρεωμένος να πληρώσει ακόμα και τόκους. Και οι αφαίρεσης των βαθμών του Παναθηναϊκού θεωρήθηκε κάτι το φυσιολογικό κ. Μίνου Δεν βλέπω να μη εφαρμοστεί ο ίδιος νόμος και στην περίπτωση του Ολυμπιακού.