Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

O Iσπανός Μαρίν νέο μέλος της ΚΕΔ - Καθάρισαν τον Κουκουλάκη


μαριν
O Ισπανός Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν είναι από σήμερα ο άμεσος συνεργάτης του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην ΚΕΔ.
Ο παλαίμαχος διεθνής ρέφερι, που τον είχαν βρει αρκετές φορές στο δρόμο τους ελληνικές ομάδες σε διεθνείς αγώνες  θα αντικαταστήσει τον Μιχάλη Κουκουλάκη και θα έχει την συν-υπευθυνότητα για τον ορισμό των διαιτητών και των παρατηρητών για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και το Κύπελλο Ελλάδος.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια "νίκη" του Ολυμπιακού, ο οποίος ζητούσε εδώ και καιρό την αποπομπή των Κουκουλάκη και Τριτσώνη από την ΚΕΔ.
Και μπορεί ο δεύτερος να παραμένει προς το παρόν στην επιτροπή, αλλά το γεγονός πως στην ανακοίνωση της ΕΠΟ τονίζεται πως "ο πρόεδρος της ΚΕΔ εξετάζει περεταίρω την πιθανότητα ορισμού ενός επιπλέον αλλοδαπού μέλους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ", λέει πολλά.
Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ τονίζεται επίσης πως ο πρόεδρος της ΚΕΔ συζήτησε και συμφώνησε με την UEFA ότι η τελευταία θα αναλάβει το επιπρόσθετο κόστος (μισθός και λοιπά έξοδα) που αφορούν τη σύμβαση του Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν.
Για να... χρυσωθεί το χάπι στον Κουκουλάκη τον όρισαν ως αποκλειστικό υπεύθυνο για να υλοποιήσει και να εξασφαλίσει την ενδεδειγμένη εφαρμογή του VAR στην Ελλάδα. Οπως τονίζεται θα λειτουργεί αποκλειστικά ως Συντονιστής της ΕΠΟ, του Ελληνικού Κράτους και της FIFA.
O Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν είναι 60 ετών (γεννημένος στις 3 Δεμεμβρίου του 1957) και αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του.