Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο της Κορίνθου 06

                           
Οι συλλογισμοί δεν έχουν καμία αξία αν δεν βασίζονται στα γεγονότα 

                                                                                 Μακιαβέλλι

                                 Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Μπινιάρης

Έγραψα πολλά άρθρα και έκανα πάρα πολλά ερωτήματα και δεν έχω πάρει καμία απάντηση. και όπως πάνε τα πράγματα ούτε και θα πάρω. Και αυτό το θεωρώ φυσιολογικό γιατί δεν υπάρχει καμία απάντηση στα ερωτήματα μου. Και δεν μπορώ να πιέσω καταστάσεις γιατί απλά θα μου πουν ότι δεν έχω έννομο συμφέρον απ όλα αυτά που γράφω
Το πρωτάθλημα τον διέκοψε η ένωση κ. πρόεδρε και μετά από είκοσι οκτώ ( 28 ) μέρες αρχίζει και πάλι. Ούτε για την διακοπή έχουμε καμία σωστή δικαιολογία ούτε για την συνέχιση και πάλι δεν απολύτως καμία ανακοίνωση. 

Εσείς λοιπόν κ πρόεδρε μπορείτε να ζητήσετε τα παρακάτω :



Να ρωτήσετε την Αστυνομία

1-- Ποιος ήταν ο λόγος που έστειλε έγγραφο στην ένωση για να γίνει η διακοπή των πρωταθλημάτων Και αφού σας δώσει το έγγραφο να το δημοσιεύσετε. Γιατί πρέπει να μάθουν οι φίλαθλοι γι όλα αυτά τα πρωτόγνωρα γίνονται στην Κορινθία επί ημερών Λουδοβίκου του 14. Εάν υπάρχει αυτό το έγγραφο τότε η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και μόνη της να δημοσιεύσει αυτή την π ενέργεια της αν ήταν δικαιολογημένη.

2--Που έγινε ο ξυλοδαρμός του παράνομα ευρισκόμενου στο χώρο της Διαιτησίας Δημητρίου Γκρούτση. Γιατί παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον που δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας που να είδε τους κουκουλοφόρους.Η αστυνομία πήγε στο τόπο του ξυλοδαρμού και τι έγραψε ο αστυνομικός υπάλληλος Και αν δεν πήγε τότε υπάρχει τεράστιο θέμα γιατί δεν δικαιολογεί την έκδοση του εγγράφου 

3-- Την μήνυση που έχει υποβάλει ο Δημήτρης Γκρούτσης την συνοδεύει έκθεση του Ιατροδικαστή ; Γιατί όπως είπε ο Λουδοβίκος 14 σε συνέντευξη του γίνεται με εντολή του εισαγγελέα από την Αστυνομία ανάκριση η οποία είναι μυστική. 

Και επίσης να ρωτήσετε το Νοσοκομείο 

1-- Τι έγραψε στο βιβλίο συμβάντων ο γιατρός που περιποιήθηκε τον παράνομα ευρισκόμενο στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση που δέχτηκε δολοφονική επίθεση σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε ο Π Α Σ Κόρινθος. 

Κύριε Πρόεδρε της Κορίνθου 06

Σήμερα πρέπει να κάνετε αυτά τα ερωτήματα και είμαι βέβαιος ότι  θα βρεθείτε μπροστά σε  καταστάσεις περίεργες. Εσείς έχετε το έννομο συμφέρον γιατί αν ο αγώνας Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 γινόταν την ημερομηνία 24 Μαρτίου 2018 η ομάδα του ιστορικού είχε προβλήματα τραυματισμένων παικτών.
Υπάρχει ξυλοδαρμός του αρχιδιαιτητή της Κεντρικής Επιτροπής  Διαιτητών  ( Ζωγράφος )και δεν έγινε καμία διακοπή. Μάλιστα είχαν δοθεί και φωτογραφίες στη δημοσιότητα που φαινόταν τα σημάδια της κακοποίησης του κορυφαίου παράγοντα της διαιτησίας. Ενώ εδώ δεν είδαμε καμία τέτοια φωτογράφιση γιατί όλα έγινα εν κρυπτό σαν να μη ήθελαν οι" δημιουργοί " του θέματος να πληροφορηθούν οι φίλαθλοι τι έχει γίνει με τον ξυλοδαρμό του παράνομα ευρισκόμενο στο χώρο της διαιτησίας Γκρούτση. 
Έχετε υποχρέωση κ. Δημήτρη Μπινιάρη να ενημερώσετε την κοινή γνώμη αν υπάρχουν κουκουλοφόροι στην Κορινθία μια και η ένωσης δεν θέλει να το κάνει. Και όλα αυτά γα γίνουν πριν από τον αγώνα του Σαββάτου γιατί μετά δεν θα έχει καμία σημασία.