Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Μιχάλη Τσιχριτζή αν τολμάς οδήγησε μου στον εισαγγελέα.Αν δεν το κάνεις να σε χαίρονται ατοί που σε ψήφισαν !!!



 Ο υπογεγραμμένος Νικηφόρος 
κατά κόσμο Γεώργιος  Σούρτης 
Καταγγέλλω 

Η ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας χρησιμοποιεί τους κανονισμούς υπέρ του σωματείου που θέλει να το ευνοήσει.

Περίπτωση Πρώτη 


Η μεγάλη πυρκαγιά της Ρώμης, το 64 μ.Χ., θεωρείται ένα από τα πλέον σημαντικά γεγονότα του 1ου αιώνα, αποτελεί την πιο σημαντική και εκτεταμένη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην πόλη της Ρώμης και συγκαταλέγεται από τους περισσότερους χριστιανούς στα γεγονότα - σταθμούς του ιστορικού των σποραδικών διωγμών της θρησκείας τους από το ρωμαϊκό κράτος. Επίσης, αποτελεί ένα από τα κομβικά γεγονότα που συνέβησαν κατά τη βασιλεία του Νέρωνα.




Αυτή την εικόνα παρουσίασε το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου κατά τον περσινό αγώνα Κόρινθος 06-- Π Α Σ Κόρινθος Υπάρχει εις το αριστερό σημείο η ταμπέλα που γράφει ΜΠΑΡΤΣΑ ΖΩΗ ΜΟΥ. Που σημαίνει ότι όλο αυτό το πανηγύρι το δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Π Α Σ.
Όλα αυτά απαγορεύονται .Υπάρχει Διαιτητής του αγώνα αυτού Παρατηρητής τάξεως Ο παλαιός Γυμνασίαρχος. Παρατηρητής Διαιτησίας.
Ρωτώ να μάθω στις εκθέσεις του παρατηρητή τάξεως και του παρατηρητή διαιτησίας αν υπάρχουν γραμμένα όλα αυτά Ο διαιτητής γνωρίζω στο φύλλο του αγώνα δεν έγραψε απολύτως τίποτα.Είναι πειθαρχικό παράπτωμα. Ο διαιτητής δεν τιμωρήθηκε Και επειδή η πειθαρχική επιτροπή δεν κάλεσε τον Π Α Σ σε απολογία συμπεραίνω ότι ούτε ο παρατηρητής τάξεως και ούτε ο  παρατηρητής Διαιτησίας  δεν έγραψαν λέξη. Υπάρχει αρχείον και πολύ εύκολα μπορεί ο Λουδοβίκος 14 να με αποστομώσει Και να γράψει ότι όλα αυτά είναι ψέματα και οφείλονται σε εμμονές που έχω. Κατηγορώ την ένωση ότι μεροληπτεί σκανδαλωδώς εναντίον της ομάδας Κόρινθος 06.  

Περίπτωση  Δεύτερη



Η Λαΐδα (περ. 425 π. Χ.) ήταν η πιο φημισμένη εταίρα της αρχαίας Ελλάδας. Συχνά οι αρχαίοι συγγραφείς τη συνέχεαν με την συνονόματη της Λαΐδα από τη Σικελία. Έζησε στην πόλη των «χαλαρών ηθών» της αρχαίας Ελλάδας, την Κόρινθο και ήταν μια από τις ιερόδουλες του ναού της Αφροδίτης. Έγινε μοντέλο του ζωγράφου Απελλή και ζήτησε από τον Δημοσθένη 10.000 δραχμές για μια βραδιά μαζί της. Ανάμεσα στους πολλούς εραστές της ήταν ο φιλόσοφος Αρίστιππος ο Κυρηναίος και ο Ολυμπιονίκης Ευβότας από την Κυρήνη. Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς της είναι ότι της είχαν δώσει το προσωνύμιο Αξίνη λόγω της απληστίας της.
Χαρακτηριστική, σχετικά με την Λαΐδα, είναι η ρήση του Διογένη:
«Πεσούσης νυκτός, πάσα γυνή Λαΐς εστί.»


Αυτό το πανό ήταν αναρτημένο καθ όλη την διάρκεια του αγώνα Πέλοπα Κιάτου με την ομάδα Κόρινθος 06 Και κανένας από τους αρμοδίους άρχοντες  Που διαιτητής  του αγώνα ήταν ο Νεοφυτιάδης Ιωάννης   Παρατηρητής τάξεως ο Λουκάς Βλάχος  Και παρατηρητής διαιτησίας ο παράνομα ευρισκόμενος στο χώρο αυτόν Δημήτρη Γκρούτσης Δεν έγραψαν απολύτως τίποτα  Μια και θέλανε να δείξουν ότι η ομάδα Κόρινθος 06 δεν έχει καμία τύχη. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Στην πρώτη περίπτωση η ευνοούμενη ομάδα είναι ο Π Α Σ Κόρινθος η ομάδα της καρδιάς του Μιχάλη Τσιχριτζή που έχει το δικαίωμα να πηγαίνει κόντρα με την ηθική  Χαρακτηρισμούς που έχει κάνει η φωνή και η γραφή του προέδρου της Κορίνθου 06 Που δίνει άφεση αμαρτιών σε οποιαδήποτε παρανομία. Με αποτέλεσμα να γελά κάθε πικραμένος. και να έχει αποθρασυνθεί ο Λουδοβίκος  14 και με τις ευλογίες  των αδικημένων  
Και στην δεύτερη περίπτωση η ομάδα Πέλοπας Κιάτου είναι υπό την κηδεμονία του γενικού γραμματέα της ένωσης  που του έδωσε ένα πρωτάθλημα και ασυλία να κάνει ότι θέλει.Με αποτέλεσμα να μη αφήσουν μια ολόκληρη ποδοσφαιρική περίοδο τον Βασίλη Αστερή να μη διαιτητεύσει αγώνα του Πέλοπα.Τώρα δεν έχει καμία σημασία που έφυγε από την διαιτησία τον βράβευσαν οι ίδιοι που το κυνήγησαν. Με αποτέλεσμα να ξεχαστούν οι ανακοινώσεις του πατέρα του Ηλία παλαιό διαιτητή.Που με καμάρι φωτογραφίστηκε  μαζί με την γυναίκα του και τον βραβευμένο..Αυτά κάνει ο Λουδοβίκος 14 μοιράζει καθρεπτάκια στους αφελείς Και το τραγικό είναι ότι γίνεται πιστευτός και ψηφίζεται από 38 σωματεία. 

Συνεχίζεται