Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Κρίμα που είναι τραυματίας ο Καλαράς που είναι γνώστης του καλού ...καθαρίσματος!!! Η απουσία του θα φανεί στον αγώνα του Π Α Σ με τον Πανκαμαριακό.!!!


Αλήθεια ρωτώ  τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η ομάδα με την σημερινή παραφωνία




                          
Δημήτρης Γκρούτσης ο παράνομα ευρισκόμενος στο χώρο της Διαιτησίας που δεν τολμά να με αντιμετωπίσει στα καίρια ερωτήματα του ξυλοδαρμού του από τους τέσσερις κουκουλοφόρους !!! Και που θα ορίσει τους διαιτητές χωρίς να κοκκινίζει.



Ο Λουδοβίκος 14 της Κορινθίας ο μέγας Σκηνοθέτης  που ούτε αυτός τολμά να με αντιμετωπίσει  Αυτόν ψηφίσατε που τρέμει όταν ακούει το όνομα Νικηφόρος Να τον χαίρεστε !!!



Ο πρόεδρος του ανύπαρκτου συλλόγου των διαιτητών αξιότιμος Χρήστος Βλαχοπάνος μόνιμος επόπτης του Π Α Σ Κόρινθος Που ο παράνομος ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας Γκρούτσης δεν τον κάλεσε για βοήθεια ενώ ήταν σ απόσταση αναπνοής από τον τόπο του ξυλοδαρμού του  Δυο ερωτήματα χρειάζονται να απαντηθούν. Ή δεν τον θεωρεί ικανό αστυνομικό που τον προσβάλει ως επαγγελματία. Ή όλο ατό το πανηγύρι  είναι ένα αποκύημα κακών σκηνοθετών που μόνοι τους προδίδονται  

Πανκαμαριακός --  ΠΑ Σ Κόρινθος 


Θα ήθελα να ρωτούσα το Δ Σ της ομάδας του Καμαρίου στο περσινό αγώνα στέρησαν το πρωτάθλημα από τον Π Α Σ με το ισόπαλο αποτέλεσμα αν και τους έσφαξαν. Και δεν τους σεβάστηκαν  αν και είχαν σύμβουλο στην ένωση  που είχε σχέση με τις ...σφαγές.Και που στις εκλογές του Ιουλίου του 2017 προτιμήθηκε από τον ποδοσφαιριστή -- γιατρό Στάθη Γκουρβέλου στη Διοίκηση της Ένωσης 
Μια και έχουν το μέσον ας ζητήσουν τον Σαββατιάτικο αγώνα να τον διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές 
Διαιτητής  Κεφιλής ο καλύτερος Κορίνθιος διαιτητής 
Και επόπτες οι Μπεκιάρης -- Τριαντάφυλλος Και είμαι βέβαιος ότι δεν θα έχει καμία τύχη ο Π Α Σ που προσπαθούν να τον βγάλουν ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉ.