Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Νικηφόρος : ο απροσκύνητος έγινε προσκυνημένος. Γιατί Βασίλη Αστερή;

Παρατηρητής του αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 ο Βασίλης Αστερής που με την βράβευση του μάλλον και αυτός μπήκε στο σύστημα του Λουδοβίκου του 14 της Κορινθίας. 



Εμείς όμως επειδή παραμένουμε  εκτός συστήματος  και πιστοί υπηρέτες της αλήθειας ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την αξία του διαιτητή Βασίλη Αστερή και την δίωξη από την ένωση του Λουδοβίκου 14 της Κορινθίας που σήμερα τον βραβεύει ρίχνοντας ένα πέπλο λησμονιάς για όλα αυτά που έχει κάνει εναντίον του διαιτητή που φαγώθηκε επειδή ως μάχιμος ήταν απροσκύνητος. 
Ο Νικηφόρος θυμάται αυτόν τον Βασίλη που έκανε αγώνες γιατί αυτοί που σήμερα τον βραβεύουν τον έχουν σφάξει  

                        

Εδώ αρχίζει η μείωση της προσωπικότητας του διαιτητή Βασίλη Αστερή γιατί στον πρώτο αγώνα για το πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011--2012 απέβαλε τον ποδοσφαιριστή Βελέντζα και αυτό το πλήρωσε. Όλη την αγωνιστική δεν διαιτήτευσε αγώνα του Πέλοπα Κιάτου με αποτέλεσμα η ομάδα του Γενικού γραμματέα ανίκανου να εκτελέσει καθήκοντα παρατηρητή σε αγώνες της Ε Π Ο 
{ όπως και ο Λουδοβίκος ) να κατακτήσει το πρωτάθλημα 

Η ομάδα του Πέλοπα Κιάτου αφού σπάσανε το κεφάλι του Γυμναστή του 
Π Α Σ Κλένια το χέρι του προπονητή και το μπαμπρίζ του πούλμαν Και τον γενικό να την έχει στήσει έξω από το γήπεδο δυο ώρες για να δει τον ξυλοδαρμό για  να φωνάξει  την μαγική πρόταση στη Διοίκηση της Κλένιας όταν αποφάσισαν να φύγουν να μη υλοποιήσουν  την απειλή τους  γιατί θα μηδενιστούν Και μπήκαν μέσα στο γήπεδο και έσπασαν οι ορδές του Αττίλα ακόμα και τον πάγκο της Κλένιας με τις ευλογίες του Μιχάλη Καρσιώτη 
Όλα αυτά έσωσαν τον τότε πρόεδρο γιατί πίστεψε όπως και πρόεδρος της Κορίνθου 06 ότι μπορεί να νικήσουν την παράγκα της οδού Νοταρά 48 Με αποτέλεσμα ο συγχωριανός μου πρόεδρος να μη περνάει ούτε έξω από γήπεδο. Αυτός είναι και ο στόχος αυτών που διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο να διώξουν τους απροσκύνητους 

Και έρχεται το δημοσίευμα αυτό να καταλάβω τι έγινε με με τον συμπαθέστατο Βασίλη 


Ευτυχώς για την Κορινθιακή Διαιτησία και ¨δυστυχώς για εμάς¨ δεν θα απομακρυνθεί από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και την Διαιτησία αφού ήδη ξεκίνησε να προσφέρει από άλλη θέση και το έχει πάρει και πολύ σοβαρά.
Πρόσφατα εκλέχθηκε στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Κορινθίας ως ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.
Θα μας λείψεις… Καλή επιτυχία Βασίλη
Δεν θυμάμαι  η δημοσιογραφική ομάδα ( έτσι τιτλοφορείται το δημοσιογραφικό συγκρότημα ) να είχε ασχοληθεί ποτέ με το διωγμό του Αστερή.

Βασίλη Αστερή 

Ο Δικός μου Βασίλης δεν θα δεχόταν καμία βράβευση από αυτούς που λεηλάτησαν το προπονητικό του ταλέντο.Και σε όρισαν παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Κόρινθος 06 Ο δικός μου Βασίλης δεν θα δεχόταν αυτό τον ορισμό αλλά μετά από τα εγκλήματα του διαιτητή περίμενα μια δήλωση ότι εγώ ο Αστερής δεν συμμετέχω σ αυτές τις κλοπές. Η σιωπή σου μου δίνει το δικαίωμα να αποχαιρετίσω τον απροσκύνητο Βασίλη Αστερή.