Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Αυτές είναι οι αλήθειες που κανένας δεν τολμά να απαντήσει



Η ιστορία έστω και η ποδοσφαιρική 
δεν πλαστογραφείται 












Σε 24 ώρες κ. πρόεδρε της Κορίνθου 06 τελειώνει το πρωτάθλημα της πρώτης
κατηγορίας το οποίο είχε διακοπεί επειδή τέσσερις ( 4 ) κουκουλοφόροι σε μια πόλη που ονομάζεται Κόρινθος και μετά την είκοσι τρίτη νυχτερινή δεν υπάρχει ψυχή στους δρόμους με αποτέλεσμα να κινούνται άνετα οι κουκουλοφόροι χωρίς να γίνονται αντιληπτοί αφού δεν κυκλοφορεί κανένας. Και αν αυτά τα υποστήριζε  η Νοταρά 48 θα λέγαμε ότι μας έχει συνηθίσει στο παραμύθι Μα εδώ όπως μας είπε σε συνέντευξη που έδωσε ο Λουδοβίκος 14 την πρωτοβουλία για την διακοπή των πρωταθλημάτων την είχε η Αστυνομία με έγγραφο που έστειλε στην ένωση. Και το οποίον δεν παρουσίασε ούτε στα μέσα ενημέρωσης κανένας το έγγραφο αυτό αλλά ούτε στις ομάδες που ήταν υποχρεωμένη. 
Και εγώ πίστευα ότι στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία με έκανα φριχτό λάθος.Αφού στην οδό Νοταρά 48 υπάρχει ο Λουδοβίκος 14 που ενώ  του κάνω πολλά ερωτήματα από τα οποία αν δεν μπορώ να τα αποδείξω κινδυνεύω να χαρακτηριστώ συκοφάντης.Και κανένας δεν απαντά αλλά ούτε στον εισαγγελέα δεν με οδηγούν Αλλά εδώ βλέπω και μια περίεργη σιωπή και από πλευράς Αστυνομίας που με την σιωπή της καλύπτει την ένωση και ιδίως τον ξυλοδαρμό του παράνομα ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση που πολλά σημεία είναι σκοτεινά από την μια και από την άλλη να έχουμε ένα έγγραφο από την αστυνομία που να ζητά την διακοπή των πρωταθλημάτων 

Κύριε Πρόεδρε της Κορίνθου 06

Αν πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος τότε μετά την άστοχη πρόταση που έκανε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου και ενώ το πρωτάθλημα είναι στην κόψη του του Ξυραφιού να γίνει η συγχώνευση των δυο ομάδων οι όροι αλλάζουν. . Και ερωτώ υπάρχει ομάδα όπως  είναι ο Π Α Σ Κόρινθος που θα μπορέσει να αποτελέσει το άλλο μισό μιας καινούργιας ομάδας ; Δηλαδή αγωνιστικά και διοικητικά τι έχει να παρουσιάσει για θέλει να έχει τον πρώτο λόγο. Που όταν δεν θα είχε την υποστήριξη του Λουδοβίκου 14 θα αγωνιζόταν να κρατηθεί στην κατηγορία. Και ούτε το έτος ίδρυσις του είναι το 1963 αλλά το 1998 μια διαφορά οκτώ χρόνων και όχι σαράντα τριών Βλέπετε η ιστορία δεν μπορεί να πλαστογραφεί.
Έτσι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα έχει τον πρώτο λόγο.Αυτός είναι ο λόγος που γίνονται όλα τα παράδοξα γιατί πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για να μετρά γιατί χωρίς τον τίτλο αυτόν υπάρχει γύμνια.