Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ο Μποτία παίρνει 900 χιλιάρικα και ο Βράνιες 250 χιλιάδες...



MΠΟΤΙΑ
Τουλάχιστον δύο φορές στην σημερινή του ομιλία προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε σε ζητήματα μπάτζετ.
Για να δείξει ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι απ΄όλους τους άλλους της Σούπερ Λίγκας , αλλά δεν το δείχνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
«Τα έχετε όλα δεν σας λείπει τίποτα και δεν δείχνετε κανένα σεβασμό! Τα σπίτια και τα αυτοκίνητα σας νοιάζουν, όχι ο σύλλογος. Γι’ αυτό όταν ξανάρθω δεν θέλω να δω ούτε τα σκυλιά απέξω. Μόνο τους τίμιους που ματώνουν εδώ κάθε μέρα. Μόνο όσους αγαπούν και σέβονται τον σύλλογο» είπε σε ένα σημείο της ομιλίας του ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. 
Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Όσο κοστίζει ένας παίκτης παίρνει όλος ο Λεβαδειακός και όσο δύο, όλος ο Παναθηναϊκός. Και με πενταπλάσιο μπάτζετ απ΄την ΑΕΚ, έχετε αυτή την εικόνα. Ως εδώ όμως! Τελείωσε. Δεν μπορεί η πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα να έχει αυτή την εικόνα».
Ένα χαρακτηριστικό της μεγάλης διαφοράς των συμβολαίων που υπάρχουν στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ που παίρνει το πρωτάθλημα είναι ότι ο μεν Μποτία έχει συμβόλαιο 950 χιλιάδων το χρόνο, ενώ το αντίστοιχο του Βράνιες δεν ξεπερνά τα 250 χιλιάρικα, ετησίως...