Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Κύριε Γ@Μ@Ω σου δίνω την σπάνια ευκαιρία να αποδείξεις ότι δίκαια φέρεις τον τίτλο αυτό που μόνος έδωσες στην αφεντιά σου.






Προσθήκη λεζάντας











Μάθαμε ότι τωρινός πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος είναι ο κ. Γ@Μ@Ω ( έτσι μου συστήθηκε στο γήπεδο του Ζευγολατιού )
που σημαίνει αντρούκλα που δεν φοβάται τίποτα που έχοντας ως προπομπό τον Λουδοβίκο 14 της Κορινθίας διεκδικεί το πρωτάθλημα ενώ με την ομάδα που διαθέτει θα προσπαθούσε να κρατηθεί στην κατηγορία .
Αυτή η αντρούκλα που συστήνεται ως κ. Γ@Μ@Ω και επί ημερών του βγήκε η παρακάτω  ανακοίνωση 


Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι η διοίκηση του Τενεάτη Αθικίων έβγαλε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την "οργή" της για την διαιτησία του κ. Νεοφυτιάδη, εγκαλεί την ΕΠΣ Κορινθίας και ως μέντιουμ προέβλεψαν ότι το μέλλον είναι πολύ δυσοίωνο. Σας Ενημερώνουμε ότι το δικό σας μέλλον είναι πράγματι δυσοίωνο αλλά και των δειλών που κρύβονται από πίσω σας.
Κύριοι έχετε "δικαιολογημένα παράπονα" γιατί ο διαιτητής δεν υπέδειξε στο 29' λεπτό πέναλτι και αποβολή στο νούμερο 3 της ομάδας σας ο οποίος σταμάτησε με το χέρι του την μπάλα επάνω στην γραμμή της εστίας. έχετε "δικαιολογημένα παράπονα" γιατί στο 38' λεπτό δεν απέβαλε το νούμερο 10 του σωματείου σας με απευθείας κόκκινη κάρτα για το αντιαθλητικό χτύπημα που έκανε στο χώρο του κέντρου και ο οποίος είχε κίτρινη κάρτα από το 11ο λεπτό.
Έχετε "δικαιολογημένα παράπονα" γιατί δεν απέβαλε το νούμερο 11 της ομάδας σας στο 66' λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα - όντας τελευταίος παίκτης ανέκοψε τον παίκτη μας από πίσω πριν την επίτευξη του γκολ - και υπέδειξε μόνο πέναλτι δίχως να πάρει ούτε κίτρινη κάρτα. Τις τρεις αυτές και μόνο φάσεις θα τις δείτε στο διαδίκτυο από την κάμερα που ακολουθεί την ομάδα μας όλοι την αγωνιστική χρονιά 2016/2017.
Τα στιγμιότυπα που ο πρόεδρος του σωματείου σας ουρλιάζει από το πρώτο ημίχρονο ότι θα "γαμει... το σπίτι του διαιτητή.." και την ΕΠΣ Κορινθίας θα τα αφαιρέσουμε σεβόμενοι το σωματείο που διοικείται. Μαζί με την διοίκηση του εν λόγω σωματείου συστρατεύτηκε άμεσα και γρήγορα ο "γελωτοποιός","αθλητικός εισαγγελέας" γνωστός και ως "νικηφόρος" ο οποίος να ενημερώσουμε έχει καταδικαστεί αμετάκλητα ως συκοφάντης από τα ελληνικά δικαστήρια.
Κύριε Σκούρτη αναρωτιέται ο φίλαθλος κόσμος γιατί δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί σας τόσο καιρό παρόλο τις βρωμιές και τον οχετό που έχετε ξεστομίσει γα την μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας και την διοίκηση της.
Επειδή σίγουρα χρίζεται ιατρικής βοήθειας και παρακολούθησης, σας βλέπουμε με συμπάθεια σαν το γραφικό του χωριού και θέλουμε αυτοί που σας χρησιμοποιούν να σταματήσουν να το κάνουν σεβόμενοι τουλάχιστον την άνοια που σας χαρακτηρίζει.
.
ΥΓ1 Ο λογαριασμός έχει βγει Το ΔΣ

Σχολιάζει  ο Νικηφόρος 
Βέβαια θα μπορούσα να τους οδηγήσω στα δικαστήρια αλλά θα την πλήρωνε ένας δυστυχής που οι δειλοί τον είχαν βάλει πρόεδρο χωρίς να γνωρίζει απολύτως τίποτα
Τώρα που ο κ. Γ@Μ@Ω είναι πρόεδρος μπορεί να υπογράψει αυτή την ανακοίνωση; Για να δούμε πόσα αχλάδια έχει ο σάκος 
Μόνο να βάζει τα παιδάκια να βρίζουν την πεθαμένη μάνα μου΄εδίσαι ικκανός.  Δείξε τωρινέ ότι επάξια φέρεις το τίτλο του κ.Γ@Μ@Ω που μόνος σου έδωσες στον εαυτό σου  Αν δεν το κάνεις μπορώ να αντικαταστήσω  τον τίτλο αυτόν και να σε χαρακτηρίσω δειλό ανθρωπάκι που κρύβεσαι πίσω από την μάζα και τους αθώους για να δικαιολογήσεις τον τίτλο του κ. Γ@Μ@Ω. Δείξε ότι είσαι ηγέτης και βάλε την υπογραφή σου στο λιβελλογράφημα αυτό 
Περιμένω και αν αργήσεις θα επανέλθω.