Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Μια συνέντευξη του Δ Μπινιάρη στον δημοσιογράφο Νικολόπουλο χωρίς να το θέλει ο δημοσιογράφος βγήκαν αλήθειες


                                                                    

                                                       
Από το τίποτα δεν  δημιουργείται τίποτα                                                                                
                                                   Λουκρήτιος 


                                             Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοσιογράφος της Κορίνθου Νικολόπουλος

Δεν γνωρίζω αν από άγνοια η σκοπιμότητα έκανες κ. Νικολόπουλε αυτές τις ερωτήσεις Και βρήκες έναν άνθρωπο τον πρόεδρο της Κορίνθου 06 που δεν γνωρίζει να σου δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις 

Στην πρώτη ερώτηση σου που εκεί ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου σε χαιρετά και φεύγει από την γραμμή του τηλεφώνου γιατί έχει καταλάβει το δούλεμα.
Συγκεκριμένα είπες απευθυνόμενος στον κ. Μπινιάρη " Καλημέρα κ. πρόεδρε πρώτα θέλω να μου πείτε πόσα χρόνια είσαστε πρόεδρος γιατί χθες είπα ότι είσαστε 5 έως 6 χρόνια "
Τουλάχιστον θέλεις να μιλήσεις με κάποιον άνθρωπο του ποδοσφαίρου μάθε τα στοιχειώδη αφού παρουσιάζεις εικόνα άσχετου και όπως γνωρίζω δεν προσποιείσαι αλλά αυτές είναι  οι σχέσεις με το ποδόσφαιρο. Και τολμάς να κάνεις μια ερώτηση" που αδικήθηκε η ομάδα  Αν υπήρχε δηλαδή κανένα χοντρό λάθος του διαιτητή. " Και απαντά ο ευγενικός πρόεδρος ότι 17 λεπτά παίξαμε ποδόσφαιρο. Ένας διαιτητής όπως είναι ο Λευτέρης Καραλάς που τόσα έχω γράψει γι αυτόν και όλως τυχαία τίποτα δεν έχεις  διαβάσει και ούτε δεν γνωρίζεις ότι ο διαιτητής αυτός είναι όργανο της ένωσης γι αυτό και τον όρισε τέσσερις φορές να σφυρίξει αγώνες του Π Α Σ Και στους ορισμούς να συμμετέχει ένας παράνομος στο χώρο της διαιτησίας. Αυτό το ουσιώδες το παραλείψαμε  για να μη γίνουμε στόχος του Π Α Σ Κόρινθος και της ένωσης. 
Από τους ορισμούς αυτούς βγαίνει το συμπέρασμα άνετα ότι το πρωτάθλημα το έκλεψε η ένωσης. Και δεν είναι η πρώτη φορά αλλά άλλες δυο. Και στην μια έπαιξες πρωταγωνιστικό ρόλο παίρνοντας μια συνέντευξη από τον κ. Πισιμίση που με τις ερωτήσεις σου έβγαλες ότι είχε  μπράβους Πήρα όλη την συνέντευξη και την απάντησα σχεδόν παράγραφο με παράγραφο. Γι αυτό και δεν ξέχασες  την ταμπέλα που τότε έβαλες  στον πρόεδρο Μπινιάρη και τον ρώτησες  γύρω από την βία. Και πήρατε την απάντηση ότι μόνος πήγε στο γήπεδο του συνοικισμού. Λέξη για την "πανηγυρική" ατμόσφαιρα που βάσει του πειθαρχικού κώδικα απαγορεύονται τα καπνογόνα και οι κροτίδες. Για όλες τις ομάδες εκτός από τον Π Α Σ. 
Και ενώ δεν ξέρατε πόσο καιρό είναι πρόεδρος ο Μπινιάρης από την άλλη ξέρετε ότι έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη Δηλαδή μια στο καρφί και μια στο πέταλο.Να δείξουμε ότι κολακεύουμε τον πρόεδρο που ξοδεύει  
Ρωτήσατε για την ένωση των δυο ομάδων Μα ένας κονδυλοφόρος που είναι κοινός του προέδρου του επιμελητηρίου και της Κορίνθου 06  προσπάθησε για την ένωση των δυο ομάδων Αλλά από την άλλη άλλα λόγια για να κοιμίσουν την Κόρινθο 06. Όπως έγινε πέρσι στον πρώτο γύρο που οι δυο προπονητές του 


ΠΑ Σ Κόρινθος --Κόρινθος αγκαλιασμένοι βρήκανε ότι την αντιπαλότητα την δημιουργούν οι δημοσιογράφοι Και επειδή ο μόνος που ασκεί κρητική είναι η αφεντιά.μου ο Νικηφόρος είναι η αιτία και γι αυτό βρίζουν την πεθαμένη μάνα μου κατά τον αισχρότερο τρόπο.  Και ο Νεοφυτιάδης οργίασε μη γράφοντας τίποτα  για αυτή την πανηγυρική ατμόσφαιρα 

Ενώ με κάθε λεπτομέρεια έγραψε τι είπε ένας παίκτης της Κορίνθου 06 που ήταν στον πάγκο. 
Και είχατε και την θρασύτητα να ρωτήσετε γιατί δεν πηγαίνει με τον Τσιχριτζή.

Δημοσιογράφε Νικολόπουλε 

Μπορεί να μάθεις και μαζί με σένα η Κορινθία πως προσωπικά έκλεψε τα τρία πρωταθλήματα ο Λουδοβίκος 14 της Κορινθίας  Και όλα θα μπορούν να υλοποιηθούν αρκεί να με καλέσετε  στην εκπομπή σας  Αν βέβαια το επιτρέψουν οι αφεντάδες. Μια και εγώ  αναγνωρίζω όταν γράφω αφέντρα μου μόνο την αλήθεια. 

Πρόεδρε Μπινιάρη. 

Όταν θα ακούσατε την συνέντευξη αυτή πρέπει να καταλάβετε ότι οι ερωτήσεις που σας έκανε ο δημοσιογράφος ήταν εναντίον της ομάδα σας. Αφού δεν ασχολήθηκε με τον Λευτέρη που σας έστισε παγίδα. Αφού με την ισοπαλία υπήρχε φόβος να χάσει ο Π Α Σ το πρωτάθλημα. Κάνε το έγκλημα σου για να σε ορμήσουν. Και αυτό έγινε και επομένως οι παίκτες σου πρόεδρε έκαναν το θέλημα του Λευτεράκη. Θα ήθελα να ήξερα γιατί πρόεδρε δέχτηκες να γίνει ο αγώνας με διαιτητή τον αναγνωρισμένο όργανο της ένωσης Και αν διαφωνεί υπάρχει και ο εισαγγελέας. 
Δεν σας έκανε εντύπωση που δεν σας έγινε καμία ερώτηση για τον" ξυλοδαρμό"
του παράνομου ευρισκόμενου στο χώρο διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση. 
Προσέχετε λοιπόν που δίνετε συνεντεύξεις αφού όποιος θέλει να μάθει την αλήθεια φαίνεται από μακριά. Το ίδιο και όποιος θέλει να τα μπερδέψει για να σκεπαστούν όλα αυτά που κάνουν λιγότερο  δυνατόν τον Λουδοβίκο 14 της Κορινθίας.  Που έχει μαζί του τριάντα οκτώ ( 38 ) σωματεία που τον θεωρούν σημαία τους για να πάει μπροστά το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Έρχεται όμως ο Καλαράς και τους βροντοφωνάζει εμείς οι επίορκοι διαιτητές βγάζουμε τον πρωταθλητή και ας έχεις Μπινιάρη.αήττητη ομάδα. Δεν έχεις όμως Λουδοβίκο 14.