Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Να μας απαντήσει ο παράνομος Γκρούτσης πόσα έσοδα έχει μέχρι σήμερα από την διαιτησία.


Αυτή η φωτογραφία παρουσιάζει τον παράνομο ευρισκόμενο στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρη Γρούτση να παρακολουθεί έναν αγώνα της Παναχαϊκής κοντά στον τότε πρόεδρο της Αλέξη Κούγια.

Τώρα θα με ρωτήσετε πως βρέθηκε εκεί ο παράγων της διαιτησίας; Μα απλά ο παράνομος ασκεί και τα καθήκοντα του ταξιτζή και με αυτή την ιδιότητα μεταφέρει τους Κορινθίους διαιτητές στους αγώνες εκτός νομού με κόμιστρο. 
Και τώρα το μεγάλο ερώτημα από το οποίο πρέπει να πάρουμε απαντήσεις.
Μπορεί ένας αξιωματούχος της διαιτησίας να μεταφέρει τους διαιτητές με κόμιστρο; Και πόσα έχει εισπράξει μέχρι σήμερα. 
Και όλα αυτά τα γράφω και ζητώ απαντήσεις μια και ο παράνομος αμφισβήτησε την ανιδιοτέλεια του Σπύρου Νίκα. Και έβαλε στον κατάλογο των ανιδιοτελών την αφεντιά του. Να γιατί δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει ο παράνομος στο σίριαλ του ξυλοδαρμού που παρουσιάζει τόσα σκοτεινά σημεία όσα η Κορινθιακή διαιτησία. 
Και εδώ θα ήθελα να ρωτούσα τον κ. Φλεβάρη τον επαναστάτη της αλλαγής αν συμφωνεί μ όλα αυτά. Και δεν περιμένω να πάρω υβριστικές απαντήσεις από τον γιο του Γιατί αυτό φανερώνει δειλία και δεν νομίζω ότι ταιριάζουν .σ ένα άνθρωπο που μου θυμίζει Γεώργιο Καραϊσκάκη με το μουστάκι του. 
Γιατί μέχρι σήμερα  ο μοναδικός σου ρόλος κ. Φλεβάρη είναι να υπογράφει μόνο τις παράνομες πράξεις του Λουδοβίκου 14 της Κορινθίας για να φέρεις τον τίτλο του συμβούλου της ένωσης