Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Με τον ορισμό του Καλαρά πετάξατε και το φύλλο της συκής και παρουσιαστήκατε γυμνοί !!!

Απεχθάνεται την αλήθεια από ντροπή, επειδή είναι γυμνή.












Όρισαν τον αγώνα 

Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 να διαιτητεύσει ο 
Καλαράς.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Νομίζω ότι αυτός ο ορισμός επιβεβαιώνει ότι δεν ήταν αρκετή η σκηνοθεσία για την τηλεοπτική  μετάδοση του αγώνα που τους έδωσε τρεις βαθμούς  Γι αυτό έγινε και ο ξυλοδαρμός του παράνομου στο χώρο της διαιτησίας Γκρούτση που για μένα τον Νικηφόρο παρουσιάζει πολλά σκοτεινά σημεία. Που θα προσπαθήσω να φωτίσω. Δεν γνωρίζω το αποτέλεσμα πλην εγώ θα προσπαθήσω. Και ερχόμαστε στον ορισμό που είναι το κερασάκι στην τούρτα που λέγεται Κορινθιακό ποδόσφαιρο και αποδείχτηκε ότι ότι αυτή η τούρτα είναι πέρα για πέρα χαλασμένη. 
Ο διαιτητής Καλαράς είναι ένα από τα όργανα που χρησιμοποιεί η ένωσης για να μπορέσει να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Τον όρισε να διαιτητεύσει τον αγώνα Ηρακλή Λεχαίου -- ΠΑ Σ Κόρινθος. Τον αγώνα Ηρακλής Ξυλοκάστρου --Π Σ Κόρινθος  Τον αγώνα Αστέρα Δερβενίου --Π Α Σ Κόρινθος. Και έρχεται το κερασάκι με τον ορισμό Π Α Σ Κόρινθος --Κόρινθος 06 Αν οι ορισμοί αυτοί είναι φυσιολογικοί θα ήθελα να βρεθεί έστω και ένας που θα μπορέσει να τους δικαιολογήσει. 
Νομίζω ποιο ξεδιάντροπο ορισμό δεν θα μπορούσε να γίνει Όλοι πλέον και αυτοί οι λίγοι που είχαν απομείνει και πίστευαν  ότι υπάρχει αντικειμενικότητα στους ορισμούς πάει περίπατο χωρίς  επιστροφή. 
Δημόσια κατηγορώ την επιτροπή ορισμού διαιτητών ότι μεροληπτεί και αυτό είναι παράνομο. Αν είχα το δικαίωμα θα έκανα μήνυση στην επιτροπή γιατί με τις πράξεις της ζημιώνει την ομάδα μου. 
Γύρισε πρόεδρε της Κορίνθου 06 και κοίταξε ποιος γράφει γι αυτόν τον ορισμό και τον ξυλοδαρμό και τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει να γράφουν την αλήθεια κονδυλοφόροι που δε σου έχουν καμία ανάγκη . Και να σιωπούν αυτοί που τους θεωρείς δικούς σου. Αυτό λέγεται αντίθεση Δημήτρη Μπινιάρη που έπρεπε να σας βοηθούσε στην άσκηση της διοίκησης.