Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Τα Κορινθιακά πρωταθλήματα δεν συγκινούν κανέναν.


Μια μέρα καθόμουν και σκεφτόμουν


σχεδόν απελπισμένος Ένα χέρι ακούμπησε στον ώμο μου και μια φωνή είπε με βεβαιότητα 
"Ευθύμησε γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα " Ευθύμησα λοιπόν και τα πράγματα στ' αλήθεια έγιναν χειρότερα
                                        JAMES CAMRBELI HAGERTY






Σαράντα οκτώ  ώρες μας χωρίζουν από τον αγώνα που θα γίνει το Σαββάτο 14 Απριλίου του σωτηρίου έτους 2018 μεταξύ των ομάδων Π Α Σ Κόρινθος  με την Κόρινθο 06 και κανένας δεν παίρνει θέση επάνω στα τόσα θέματα.

Διακοπή των πρωταθλημάτων 

Μάθαμε ότι ο παράνομα ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας Γκρούτσης ξυλοκοπήθηκε από 4 κουκουλοφόρους . Και χωρίς να υπάρχει προηγούμενο ο Λουδοβίκος 14 με συνεργασία όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του με την Αστυνομία διέκοψε τα πρωταθλήματα στο Νομό Κορινθίας.

Συνέχιση των πρωταθλημάτων.

Και μια ωραία πρωία απεφάνθη ο Λουδοβίκος 14 ότι θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα χωρίς να να εξηγήσει τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση.μα ούτε για την διακοπή Τι Λουδοβίκος 14 θα ήταν αφού στο νομό τώρα κάνει ότι θέλει αφού το κράτος είναι αυτός και το έχει αποδείξει με τα αφοσιωμένα όργανα που έχει και τα έχω ονομάσει και ούτε ένας δεν αντέδρασε. 

Ρωτάει ο Νικηφόρος 

Είχε τραυματισμένους παίκτες ο ιστορικός Π Α Σ που δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν την 24 Μαρτίου 2018; Μια διάψευση από τους αρμοδίους θα μας ικανοποιούσε. 

Και ερχόμαστε στους παράγοντες των άλλων ομάδων  

Κανένας από τα τόσα σωματεία που διοικούνται από πληθώρα ανθρώπων δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει το παραμικρό ερώτημα ή και σχόλιο 
Αυτή η αδιαφορία των ανθρώπων που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σημαίνει ότι η σήψης στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο έχει αναγκάσει όλους αυτούς να αδιαφορούν Και είμαι βέβαιος ότι αυτοί που ανακατεύονται με το ποδόσφαιρο από συνήθεια και μόνο Και οι φίλαθλοι που παρακολουθούν  ορισμένους  αγώνες είναι μόνο οι αναπληρωματικοί παίκτες.