Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Μάκη Μαργέτη: Είσαι Δάσκαλος μικρών παιδιών και πρέπει να προσέχεις τι υποστηρίζεις


Οι μεγάλες μάζες ανθρώπων  μπορούν ευκολότερα να γίνουν θύματα ενός μεγάλου ψέματος παρά ενός μικρού 

                                     ADOLF HITLER

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάκης Μαργέτης

Makis Margetis Οι 3 χιλιάδες προβολές κάτι 

δείχνουν . Ελπίζω τα λάθη του παρελθόντος να γίνουν 

ΜΑΘΗΜΑ - ΟΔΗΓΟΣ για το μέλλον σε ΟΛΟΥΣ !!!



Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Υπάρχουν και άλλοι με περισσότερες προβολές οι οποίοι όμως δεν κατέκτησαν κανένα πρωτάθλημα 

Κάποτε είπες ότι ο Π Α Σ Κόρινθος είναι η καλύτερη ομάδα του νομού και ήξερες ότι εν γνώσει σου έλεγες ψέματα και γινόσουν περίγελος στα μάτια των μικρών μαθητών σου. Και όταν ο μαθητής πιάσει τον δάσκαλο του να υποστηρίζει κάτι που γνωρίζει ότι δεν είναι σωστό αυτό θεωρείται έγκλημα σε βάρος των παιδιών που πιστεύω ότι ακράδαντα ότι τα αγαπάς. Και μου είναι αδιανόητο να πιστέψω αυτά που υποστηρίζεις. γιατί είμαι βέβαιος ότι δεν έχουν καμία σχέση με σένα.

 Η καλύτερη ομάδα είναι αυτή που χάνει τρεις φορές σε ισάριθμους αγώνες,



Αμφισβητείς μια ομάδα την Κόρινθο 06 που είναι δικό σου δημιούργημα και κανενός άλλου.Αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις το  κατάμαυρο πάλλευκο γιατί θέλεις να δικαιολογήσεις  τα εγκλήματα του Νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. 
Τολμάς να θεωρείς μια ομάδα ότι είναι η καλύτερη του νομού όταν μόνο σε τρεις αγώνες με την  Κόρινθο 06 έχει τρεις ήττες  Ο πρώτος ήταν για το πρωτάθλημα και την ανάγκασαν οι φίλοι σου να δώσει μέσα σε 72 ώρες δυο αγώνες αποφασιστικούς  ο ένας μάλιστα για το Κύπελλο Κορινθίας με τον Α Ο Λουτρακίου κράτησε 120 λεπτά Που σημαίνει το δικό σου  δημιούργημα  αγωνίστηκε μέσα σε 72 ώρες 210 λεπτά.Και όμως με μια εχθρική διαιτησία του γνωστού οργάνου της ένωσης Νεοφυτιάδη κέρδισε την πρώτη ομάδα με 3-2
Δηλαδή εχθρική διαιτησία κουρασμένη ομάδα και όμως δεν ηττήθηκε.Εσύ είσαι επιστήμονας προπονητής  και πρέπει να έχεις γνώμη σωστή γιατί επηρεάζεις νέα παιδιά και αυτό είναι για την φήμη σου.. Βέβαια υπάρχουν και δυο ήττες για το κύπελλο 
Ταμείον σε τέρματα τρία  υπέρ της καλύτερης 

ομάδας του Π Α Σ και εννέα υπέρ της Κορίνθου 

06



Θέμα διαιτησίας 

Μέτρησα του διαιτητές που διευθύνουν αγώνες της πρώτης κατηγορίας για το τοπικό πρωτάθλημα και είναι δέκα οκτώ ( 18 ) Από αυτούς οι αξιολογημένοι ( που μπορούν να προχωρήσουν είναι 

οι Νεοφυτιάδης Κακριδής  Ρούτσι Ρούσος 

Συμπτωματικά νομίζω ότι από έναν αγώνα έχουν διαιτητεύσει την ομάδα της Και ερχόμαστε στα πολύτιμα εργαλεία της ένωσης που είναι 

οι εκλεκτής της καρδιάς του Λουδοβίκου 14 της Κορινθίας. 

Ο Καρακάσης που τον όρισε ο παράνομος ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας να σφυρίξει την ομάδα της καρδιάς του εικονικού τέσσερις φορές. 

Και τον Φραντζή τέσσερις φορές Αλλά αυτός δικαιολογημένα αφού στον αγώνα του Π Α Σ ( ομάδα καρδιάς ) με το Δερβένι γύρισε το παιχνίδι και άφησε τους φιλάθλους να πανηγυρίσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Με αυτές τις υποχρεώσεις δικαιολογημένα  θεωρείται ο Φραντζής άνθρωπος δικός μας και καταδικάζει η εξουσία τον Ρίνγκο που πήγε να τον συγυρίσει.


Άφησε τελευταίο τον Λευτεράκη Καλαρά γιατί αυτός θεωρείται παιδί δικό μας. Μάλιστα τώρα που η ομάδα θα παίζει στην τρίτη εθνική κατηγορία σκέπτονται να τον φωνάζουν στις προπονήσεις να διαιτητεύει τα διπλά για να δικαιολογεί τα σουβλάκια που τον κερνούν οι δυνατοί. Βέβαια τον έχουν κοστολογήσει ένα σουβλάκι την εβδομάδα Δεν συμφωνώ μ αυτόν που φώναξε και πολύ του είναι.

 Έχουμε τρεις διαιτητές που διαιτήτευσαν 12 

αγώνες  του Π Α Σ ( τέσσερις ο καθένας ) και δεν είναι αξιολογημένοι. Τώρα βέβαια υπάρχουν πέντε ακόμα αγωνιστικές  και πιστεύω ότι θα μπορέσουν να ξανά χρησιμοποιηθούν Μια και ο λαός μας λέει καλός είναι ο αγιασμός αλλά δεν κάνει κακό αλλά έχεις και καμία γάτα. Και αυτά που διαθέτει η ομάδα της καρδιάς είναι γατόνια.

Μάκη Μαργέτη 

Μάθατε να είσαστε πάντα με τον δυνατό. Και καλά κάνατε Γιατί τότε στις εκλογές του 2013 ενώ η οικογένεια σας μαζί με τον Πισιμίση και τον αντιδήμαρχο κάνατε τον μάγκα εγώ την πλήρωσα. Τον μήνα αυτό πληρώνω την τελευταία μου δόση. Ενώ εσείς όπου πήγατε έμμισθος είσαστε. Και καλά κάνατε  Μόνο που ξέχασα στην οικογένεια  Μαργέτη οφείλετε ότι το Κύπελλο Κορινθίας πήρε τον όνομα του δικού σας ανθρώπου Σπύρο Νίκα μόνο που θα τρίζουν τα κόκαλα του μια και αυτοί εν ζωή  όταν ήταν ο αείμνηστος μια φορά δεν τον κάλεσαν σε μια γιορτή.
Στοιχεία σας παρουσίασα ενώ η οικογένεια σας έχει μάθει ν α κάνει χαρακτηρισμούς ( Ψεύτης --Υβριστής ) ή να αφήνετε υπονοούμενα ( ξέρεις τι θα πάθεις αν ανοίξω το στόμα μου; ) Αν και σας προκάλεσα ούτε υποδείξατε  ότι είμαι ψεύτης μα ούτε και το στόμα σας ανοίξατε.
Δημόσια καταγγέλλω ότι τρία χρόνια κλέβουν το πρωτάθλημα από την Κόρινθο 06 και όλοι κάνουν τον μουγκό.Μήπως εσύ θα μπορέσεις να απαντήσεις;