Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Επιμένουν στην Τουρκία για Μπεσίκτας και Φορτούνη


Επιμένουν στην Τουρκία για Μπεσίκτας και Φορτούνη
Νέα σενάρια εμπλέκουν τον Κώστα Φορτούνη με τη Μπεσίκτας και αυτή τη φορά το προχωρούν ακόμα περισσότερο, κάνοντας λόγο για σχεδόν βέβαιη μετακίνηση του Τρικαλινού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.
Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «kartalhaber» που ασχολείται με την καθημερινότητα της Μπεσίκτας σχολιάζει πως θα πρέπει να θεωρείται προχωρημένη η «μετακόμιση» του Φορτούνη στην γειτονική χώρα, καθώς ο Ταλίσκα θα αποχωρήσει (έχει ατζέντη τον Χόρχε Μέντες) και ο άσος του Ολυμπιακού θα καλύψει το κενό του.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού δεν διάγει και τις καλύτερες στιγμές του στο λιμάνι, πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει δυσαρεστημένος με την απόδοσή του και πως το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί «χαμηλές πτήσεις», μετρώντας μόλις μια ασίστ το τελευταίο δίμηνο σε έξι εμφανίσεις.
Αναφέρουν μάλιστα πως το κόστος της μετεγγραφής του μπορεί να φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Μένει να φανεί αν ισχύει πως «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»