Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου στη θάλασσα της Διαιτησίας με χοντρό αγκίστρι

Η βία είναι το τελευταίο καταφύγιο των αποτυχημένων 
                                                                  ISAAK ASIMOY 


Προσθήκη λεζάντας













Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή ορισμού διαιτητών των πρωταθλημάτων της Κορινθίας υπό την προεδρία του Λουδοβίκου 14 και μέλη ο παράνομα ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση και ο  επαναστάτης Γιώργος Καλλιόλιας που έγινε στρατιώτης του συστήματος.

Θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη όταν φτάσουν στον ορισμό των διαιτητών του αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Κόρινθος 06 και για να τελειώσει ο αγώνας ομαλά και μέσα σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα πρέπει να γίνει προσεκτική επιλογή. 
Μεγάλη ατυχία που η Κ Ε Δ όρισε την κορυφή της Κορινθιακής Διαιτησίας σε αγώνα πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και έτσι η επιτροπή χάνει το πιο σωστό και πειθήνιο όργανο που θα μπορούσε με την αίγλη του να βγάλει νικητή τον Π Α Σ με τον δικό του τρόπο που είναι αλάνθαστος. Εδώ ο άνθρωπος έδωσε πέναλτι χωρίς η μπάλα να βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου ( εκτός παιδιάς όπως είναι η σωστή ορολογία ) και έβγαλε τον Πέλοπα Κιάτου πρωταθλητή με τον γνωστό τραγικό επίλογο στο φινάλε του πρωταθλήματος της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Όπως καταλάβατε αναφέρομαι στον χαϊδεμένο του Μπριάκου  Γιάννη Νεοφυτιάδη που μας τον φύτεψε στέλνοντας τον Γιώργο Δασκαλόπουλο σπίτι του και τον Γιάννη Κακριδή στον Πειραιά ο Γκρούητσης 
Διαιτητής Φραντζής έχει διιτητεύσει τέσσερις φορές την ομάδα του Π Α Σ με τα γνωστά αποτελέσματα. Κατόρθωσε και γύρισε τον αγώνα Π Α Σ _ Δερβένι με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν το τρίτο  τέρμα και χωρίς να γράψει το παραμικρό στο φύλλο του αγώνα.
Το ίδιο ισχύει και για τον Καρακάση ( που αυτός έκανε και το θαύμα του ως επόπτης Δεν αναφέρομαι στον Καλαρά αυτός είναι πλέον με το όνομα του διαιτητή του Π Α Σ Βέβαια υπάρχουν και άλλοι διαιτητές όχι όμως με την πλούσια προσφορά των παραπάνω. Όλοι πιστοί στον Λουδοβίκο 14 που παρακολουθεί τον Π Α Σ και εκτός έδρας. Και η παρουσία του είναι καθοριστική.όταν ο διαιτητής βλέπει τον Λουδοβίκο 14 να δείχνει αυτό το ενδιαφέρον 
Τώρα στο θέμα των βοηθών εδώ έχουμε να κάνουμε με τον πρόεδρο των διαιτητών που εμπνέει εμπιστοσύνη και για τον λόγο σε τέσσερις αγώνες έλαβε μέρος.του Π Α Σ  Και όταν οι επιτροπή βρεθεί σε δύσκολη θέση βγάζει ένα μανιφέστο και όλα είναι σωστά και αψεγάδιαστα  Βέβαια όλοι γνωρίζουν τον Χρήστο Βλαχοπάνο πρόεδρο του συνδέσμου Κορινθίων διαιτητών Που γράφει άρθρα με τον τίτλο μη πυροβολείτε τους  διαιτητές και κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα με τον Βου αντιπρόεδρο που με δηλώσεις του αμφισβήτησε τον ανδρισμό των μελών του. 
Έχουμε και εκλεκτούς βοηθούς που έχουν δώσει εξετάσεις και προκάλεσαν πάταγο Μπετσόγλου -- Κωνστανόπουλος δεν άφησαν να πάρει το πρωτάθλημα η Κόρινθος 06. 
Και με αυητά τα λουλούδια τα αμύριστα περιμένουν οι φιλικοί κονδυλοφόροι της Κορίνθου 06 να γίνει ένας σωστός αγώνας. Θα με βρείτε και πάλι Θεού θέλοντος το Σαββάτο  το βράδυ  .