Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Να γιατί ο διαιτητής Νεοφυτιάδης είναι εκτελεστικό όργανο της Ένωσης.


Πίστεψε εκείνους που ψάχνουν την αλήθεια και αμφισβήτησε εκείνους που την βρήκαν
                                 ANDRE GIDE








Αυτοί είναι οι τέσσερις Κορίνθιοι διαιτητές ο καθένας με την δική του ιστορία 
Ο πρώτος από αριστερά ο Γιώργος Δασκαλόπουλος ένας διαιτητής περίεργος γιατί είχε μια παράξενη νοοτροπία σεβόταν αλλά δεν προσκυνούσε Και αυτό είναι μειονέκτημα για ένα διαιτητή Και επαγγελματικά επιτυχημένος 
Ο Δεύτερος ο Γιάννης Κακριδής που όταν τον είδα για πρώτη φορά είπα ότι θα είναι ο συνεχιστής του Δούρου. Και όταν διαιτήτευσε  αγώνα πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας πήγα από το Λουτράκι στο Κιάτο και του χάρισα μια πένα μελάνης Ο παράνομα ευρισκόμενος στο χώρο Γκρούτσης τον εξόρισε. Έμεινε ο αδελφός  Παναγιώτης που από διαιτητής Δεύτερης  εθνικής κατηγορίας υποβιβάστηκε στην τρίτη εθνική 
Και έμεινε στολίδι και καμάρι της Κορινθιακής Διαιτησίας ο Γιάννης Νεοφυτιάδης πολύτιμο όργανο της ένωσης για ειδικές αποστολές και που θα σας τις παρουσιάσω μια προς μία. 

Αγώνας Πέλοπας Κιάτου -- Κόρινθος 06




Άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα της Ε Π Ο 


Όταν από τους θεατές του αγώνα αναρτώνται πανό με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο


Διαιτητής που δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του, οι οποίες απορρέουν από την παράγραφο αυτή, παραπέμπεται για πειθαρχικό έλεγχο, ο δε παρατηρητής που, επίσης, δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του αυτές, διαγράφεται.

Διαιτητής ο Γιάννης Νεοφυτιάδης δεν έγραψε τίποτα για το πανό που ήταν αναρτημένο καθ" όλη  την διάρκεια του αγώνα.Αντίθετα άκουσε τους πανηγυρισμούς του προπονητή  της Κορίνθου 06 μέσα στους οποίους είχε και μερικά Γαλλικά και τα οποία τα έγραψε και ο προπονητής τιμωρήθηκε.
Παρατηρητής τάξεως ο Λουκάς Βλάχος που έπρεπε να είχε σφουγγαριστεί από τους καταλόγους των παρατηρητών όπως ο πειθαρχικός κώδικας ορίζει. Και όπως βλέπετε πάντα κοντά στον Λουδοβίκο 14 πανίσχυρος.

Παρατηρητής Διαιτησίας  ο Γκρούτσης που δεν τον λαμβάνω υπόψη μου αφού είναι παράνομος στο χώρο της διαιτησίας 
Κανένας δεν είδε το πανό και δεν έγραψε τίποτα  Ομαδικός στραβισμός Ντροπή σας 

Κόρινθος 06--Π  Α Σ Κόρινθος 

Εικόνα που θα ζήλευε ο Νέρων 


Άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα της Ε Π Ο 

 Πυρσοί, φωτοβολίδες, κροτίδες, καπνογόνα
Η εισαγωγή στο γήπεδο πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και εν γένει εύφλεκτων υλικών απαγορεύεται αυστηρά.

Διαιτητής ο Γιάννης Νεοφυτιάδης που αυτή την εικόνα δεν την είδε και δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα Αντίθετα άκουσε τι είπε ένας παίκτης της Κορίνθου 06 που ήταν στο πάγκο τον έγραψε στο φύλλο του αγώνα και τιμωρήθηκε με επτά αγωνιστικές Παρατηρητής τάξεως ο Δημήτρης Δημόπουλος που είχε πονόματο.Όμορφος κόσμος θεϊκός Αγγελικά πλασμένος ( αλλά με ουρά )

ΠΑ Σ Κόρινθος -- Πέλοπας Κιάτου
Το μοναδικό τέρμα που πέτυχε ο Πέλοπας ήταν από πέναλτι που ο διαιτητής το έδωσε όταν η μπάλα δεν ευρίσκετο στο αγωνιστικό χώρο. Διαιτητής ο Γιάννης Νεοφυτιάδης για τον οποίον είπε ο Λουδοβίκος 14 αποτελεί πολυτέλεια που διαιτητεύει αγώνες του Κορινθιακού πρωταθλήματος.
Θαυμάστε τους.

Κόρινθος 06 -- Π Α Σ Κόρινθος 
Ο διαιτητής δεν έδωσε ένα καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της Κορίνθου 06 και το δεύτερο τέρμα του ιστορικού Π Α Σ ήταν από θέση οφσάιντ 
Διαιτητής  Νεοφυτιάδης επόπτης Καρακάσης που ορίστηκε να διαιτητεύσει τέσσερις αγώνες του Π Α Σ. Επίση σ αυτό τον αγώνα είχαμε συνεχές υβρεολόγιο από τους νεαρούς ευέλπιδες  του ιστορικού. 
Εγώ αν ήμουνα στη θέση σου Γιάννη Νεοφυτιάδη θα έπαιρνα τον Δημόπουλο και θα χτυπούσα την πόρτα του εισαγγελέα και θα του έλεγα κάποιος μας συκοφαντεί. Ο Δημόπουλος έχει και πείρα από αυτά Αν δεν το κάνετε δεν έχετε το ανάστημα να συνεχίσετε να διαιτητεύετε και να ασκείτε καθήκοντα παρατηρητή.


Το μόνο που φοβάμαι μήπως υπάρξει καμία κοινή συνέντευξη του κ. Γ@Μ@Ω με τον Σταύρο Μπινιάρη και αποφανθούν ότι την αντιπαλότητα την δημιουργεί ο Νικηφόρος και αρχίζουν και βρίζουν την πεθαμένη μάνα μου 
Αυτή είναι λάμψη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.Μόνο να φοράτε γυαλιά μήπως πειραχτούν τα μάτια σας.
Μα επιτέλους δεν θα βρεθεί ΕΝΑΣ να απαντήσει σ όλα αυτά που παρουσιάζω; 
 

t