Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Δημήτρης Κωτσιάκος :ένας αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα


Φίλαθλοι της Κορινθίας όταν ο αθλητισμός διοικείται από ικανούς κάνει θαύματα  


                                                   

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΤΣΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑΔΑ


Ο αθλητής του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου Δημήτρης Κωτσιάκος θα εκπροσωπήσει των χώρα μας στην Παγκοσμία Γυμνασιάδα 2018,  που θα γίνει στο Μαρόκο από 2 έως 9 Μαΐου.  Ο αθλητής μας θα αγωνισθεί με τα χρώματα της Ελλάδος στο αγώνισμα της σφαιροβολίας.  Η επιλογή έγινε από το Υπουργείο Παιδείας,  βάσει της επίδοσης  την οποία πέτυχε κατά το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.
Σημειώνεται ότι την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν 17 μαθήτριες και 17 μαθητές λυκείων από όλη την επικράτεια.   Ο Δημήτρης συμμετέχει  για δεύτερη φορά σε εθνική αποστολή,  αφού το καλοκαίρι,  κλήθηκε  επίσης στην εθνική  για την συνάντηση Ελλάδα – Κύπρος. 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αθλητή μας, συγχαρητήρια για άλλη μία φορά,  και πιστεύουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα,  που θα κάνει περήφανους την Πατρίδα μας, την Κορινθία, το σχολείο του και τον σύλλογό μας.  

Σχολιάζει ο Νικηφόρος.

Στην Κορινθία μια και το ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο καλό θα είναι να κοιτάξουμε και λίγο τα παιδιά που δοξάζουν τον νομό μας μόνο με την επιλογή τους. Βέβαια ένα είναι σίγουρο ότι ο Ποσειδώνας Λουτρακίου είναι μια κυψέλη δημιουργίας αθλητών και δυστυχώς δεν έγινε παράδειγμα προς μίμηση αφού αυτού που διοικούν το ποδόσφαιρο στο νομό μας είναι το άκρως αντίθετο με την διοίκηση του Ποσειδώνα Γλυφάδας Η μια διοίκηση  ( του Ποσειδώνα ) δημιουργεί ενώ της ένωσης καταστρέφει ότι έχει σχέση με τον αθλητισμό αφού και το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός. Οι άνθρωποι όμως που το διοικούν είναι ακατάλληλοι μια και δεν ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό αλλά για τα εικονικά τιμολόγια τα οποία ορισμένοι προσπαθούν να ξεχάσουν αλλά δυστυχώς γι αυτούς εγώ ο Νικηφόρος δεν ξεχνώ.