Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ναι χρησιμοποίησα την πρωταπριλιά για να παρουσιάσω την γύμνια του Κορινθιακού ποδοσφαίρου

Είχα γράψει την πρώτη Απριλίου


Μη χάσετε την αυριανή συνέντευξη που έδωσε ο Μιχάλης Τσιχριτζής στον Νικηφόρο που μιλάει για όλους και για όλα  Μια γροθιά στο στομάχι 

Απαντά ο Νικηφόρος 


Βέβαια δεν υπήρχε καμία περίπτωση ο Λουδοβίκος 14 της οδού Νοταρά 48 να μου δώσει συνέντευξη αφού δεν τολμά να απαντήσει ούτε σ ένα ερώτημα μου.Αυτό μου έδωσε και το δικαίωμα να τον χαρακτηρίσω ως βασιλέα της Γαλλίας Λουδοβίκο 14 που είχε ταυτίσει τον εαυτό του  με το κράτος.Και με αυτόν τον τίτλο έχει μείνει στην ιστορία.
Γιατί νομίζω ότι η Διοίκηση της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο να τσαλαπατούν νόμους κανονισμούς και ότι έχει σχέση μα την νομιμότητα καν μη λογοδοτούν πουθενά..Και αυτοί καλά κάνουν γιατί θεωρούν και δικαιολογημένα ότι είναι καθεστώς αφού 38 σωματεία από τα 57 που έλαβαν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη την νέα διοίκηση τους ψήφισαν Ποσοστά 67%. Μα από αυτούς που δεν ψήφισαν τον Λουδοβίκο 14 δεν βρέθηκε ένας να ρωτήσει "Πως μας θεωρείτε ανθρώπους υποβαθμισμένους που δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι η διοίκηση προσπαθεί  να βγάλει πρωταθλήτρια τον Π Α Σ Κόρινθο χωρίς να κρατά κανένα πρόσχημα"
Και να έχουμε τον πρόεδρο τον διαιτητών που αποτελεί μέρος του συστήματος να ορίζεται σε τέσσερις αγώνες του Π Α Σ Κόρινθο ενώ υπάρχουν μέλη του συλλόγου του που δεν έχουν οριστεί ούτε σ ένα παιχνίδι  του ιστορικού Π Α Σ. Και έχει και την θρασύτητα να δημοσιεύει ένα μανιφέστο που κανένας επαγγελματίας Δημοσιογράφος δεν τόλμησε να το σχολιάσει παρά μόνο ο Νικηφόρος Να υπάρχουν οι διαιτητές Καλαράς  Φραντζής Καρακάσης να έχουν αναλάβει να διαιτητεύουν τους αγώνες του Π Α Σ και αυτό να το θεωρούν φυσιολογικό. Και εδώ θα ήθελα να ρωτούσα τους διαιτητές πως αισθάνονται να τους χρησιμοποιούν ως παιδιά ενός κατώτερο Θεού και κανένας να μη συγκινείται. Και να έχουν ως Βου αντιπρόεδρο της ένωσης  ένα άνθρωπο που τους έχει αμφισβητήσει τον ανδρισμό τους και κανένας να μη επαναστατεί Όλα να τα θυσιάζετε για το μεροκάματο ρε γαμώτο.