Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Θα παλέψω με στοιχεία για την κάθαρση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου

Μη φοβάσαι να προχωράς αργά. Να φοβάσαι μονάχα όταν στέκεσαι                                               Κινέζικη Σοφία

Ο αριστερά της φωτογραφίας είναι ο πρόεδρος του συλλόγου των Κορινθίων διαιτητών  Χρήστος Βλαχοπάνος που ενώ γράφει μανιφέστα για να υποστηρίξει τον Λουδοβίκο 14 ούτε κουβέντα στα ερωτήματα μου. 

Μετά τους ιερείς με το ύφος του πιστού ο Γενικός Γραμματέας της ένωσης που μπροστά στο φακό με χαρακτήρισε υβριστή χωρίς να παρουσιάσει στοιχεία που του ζήτησα  Με αποτέλεσμα να μου δώσει το δικαίωμα να τον χαρακτηρίσω δειλό συκοφάντη.
Αμέσως μετά ο Βου αντιπρόεδρος που σύμφωνα με αυτά που δήλωσε για τους διαιτητές "Γράφει η εφημερίδα  Κορινθιακά Σπορ: στις 18 Δεκεμβρίου 2012 
Μια εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του για την διαιτησία του Πάγκα στο ματς με τον Ηρακλή Λεχαίου, ο Δημήτρης Μπίτζιος εξαπέλυσε νέα πυρά. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου τα έβαλε με τον Γιάννη Κακριδή και τους βοηθούς για κάποιες από τις υποδείξεις του στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΛ (ρεπορτάζ σελ. 5), στο Θώδειο, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.
«Μέχρι να γίνει το 0-1 η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Μετά το 0-1 ήταν ένα…
μπουρδέλο! Το γκολ της ισοφάρισης του Αποστολάκη ήταν 3 μέτρα οφσάιντ και στο τέλος δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλτι πάνω στον Μαρτίνο. Όπως θα μπορούσε να δώσει και ένα πέναλτι νωρίτερα στον ΠΑΟΛ. Δεν πάει άλλο αυτό η κατάσταση. Στο τέλος, όμως, θα γ… κανένα και θα με πληρώνει κιόλας. Δεν ξέρω ποιο είναι το σχέδιο τους και τι σκοπό να έχουν, θα μάθω και θα τους ξεσκεπάσω», Και αυτόν αντί να του απαγορευθεί η είσοδος του στα γήπεδα του έδωσαν και αξίωμα.
Ο τρίτος της φωτογραφίας είναι ο γνωστός προπονητής Γιώργος Τσουμάνης που δέχτηκε να πάρει το αξίωμα του προέδρου των προπονητών είναι μια θυσία. 
Πατέρα Παύλο πρόεδρε της ομάδας του Αγίου Γεωργίου. 

Στα σχόλια μου απαντούσε πάντα ο συμπαθέστατος και ικανός προπονητής σου μια και εσύ δεν καταδεχόσουν Τώρα σ αυτή την φωτογραφία αλήθεια τι σχέση μπορεί να έχεις εσύ μ αυτούς που σκηνοθετούν τους αγώνες του πρωταθλήματος τόσο ξεδιάντροπα Και δεν βλέπεις ότι δεν μπορέσατε να γεμίσετε ούτε το 1| 3 ενός θεάτρου 300 θέσεων. Αυτή η αποδοκιμασία ήταν ένα μήνυμα στον ιερέα που γνώρισα τότε που νοιαζόταν για τα παιδάκια του και τον θαύμαζα. Δεν μπορώ να πιστέψω πατέρα Παύλο ότι έχεις καμία σχέση με την οδό Νοταρά 48 Θέλω να μένω με τον πατέρα Παύλο που ήξερα. Δεν βλέπεις ότι ούτε ένας διαιτητής δεν επαναστάτησε που ενώ κάποιος τους αμφισβήτησε τον ανδρισμό τους σιωπούν. Ντροπή για όλους μας. Και αυτό το εννοώ.